Kevätkimara toi kevään! Kiitos kaikille osallistuneille!

7.5.2019

Vuoden aikuisliikkuja Jaana Kainulainen ja Anne Kempas.
Kuva Emma Pirttimäki.
Vuoden aikuisliikkuja Jaana Kainulainen ja Anne Kempas. Kuva Emma Pirttimäki.
Vuoden valmentaja Anna Rantanen ja Asta Pesonen.
Kuva Emma Pirttimäki.
Vuoden valmentaja Anna Rantanen ja Asta Pesonen. Kuva Emma Pirttimäki.

Vuoden voimisteluvalmentajana palkittiin Anna Rantanen ja vuoden aikuisliikkujana Jaana Kainulainen.

Suurkiitos kaikille Vihti-Gymin kevätjuhlaan 5.5.2019 osallistuneille esiintyjille, ohjaajille, katsojille ja talkoolaisille. Te teitte juhlastamme upean ja lämmintunnelmaisen tilaisuuden!

Ohjelmien kirjo on mahtava pienten lasten hellyttävistä esityksistä aina näyttäviin cheerleading-pyramideihin ja heittoihin. Tälläkin kertaa näimme monta hienoa ja tunteisiin vetoavaa tarinaa. Iso kiitos ohjaajille ja valmentajille, jotka olivat ideoineet upeat ohjelmat Kevätkimaraan!

Lämmin kiitos myös kaikille ahkerille liikkujille, jotka ovat täyttäneet salit nauttien liikunnan riemusta! Heistä palkitsimme vuoden aikuisliikkujana Jaana Kainulaisen.  

Vuoden voimisteluvalmentajana palkittiin Anna Rantanen, joka on luotsannut tanssillisen voimistelun Korennot-joukkuetta jo yhdeksän vuotta kehittäen heistä taitavan ja hienosti tulkitsevan joukkueen.

Vihti-Gymillä on ansiokkaita ohjaajia ja valmentajia, jotka ovat jo vuosia toimineet seuran parissa. Kahdelle heistä tuli tasavuodet täyteen ja heidät palkittiin Voimisteluliiton kunniamerkein. Kultaisen ohjaajamerkin, joka luovutetaan 15 ohjaajavuodesta sai Jukka Saros ja hopeisen ohjaajamerkin 10 vuodesta puolestaan sai Hanna Sievinen. On upeaa saada pitää heidät ohjaajina seurassa jatkossakin:)

Lisää Kevätkimarasta voit lukea täältä. Kevätkimaran valokuvat löytyvät hiukan myöhemmin  Kuvagalleriasta.

Hyvää kesää kaikille!