Kiitos aikuisliikuntaa koskevaan kyselyyn vastaamisesta

12.6.2019

Yhteenveto tuloksista on lähetetty kyselyn saaneille

Hei aikuisliikkujat!

 

Suurkiitokset vastauksistanne aikuisliikunnan kyselyyn! Vastauksista oli paljon apua seuran toiminnan suunnittelussa. Erityisesti mieltä lämmitti se, että vastaukset olivat erittäin positiivisia ja vastausprosentti 40 luokkaa. Ohessa muutama poiminta kyselyn tuloksista.

  • Seuran ohjaajat ja seuran toiminta saivat avoimissa kommenteissa runsaasti kiittävää ja positiivista palautetta, mikä lämmitti mieltä ja kertoi, että seuran aikuisten harrastetoimintaan ollaan pääosin tyytyväisiä.
  • 90 % vastaajista piti tunteja monipuolisina ja laadukkaina ja ohjaajia ammattitaitoisina ja positiivisina
  • 80 % vastaajista piti tunteja tehokkaina ja erilaiset liikkujat hyvin huomioivina
  • 98 % vastaajista tulee jumppatunneilla hyvälle mielelle
  • 99 % vastaajista suosittelisi seuran jumppia myös muille.
  • 85 % vastaajista piti nettisivuja selkeinä ja seuran tiedottamista hyvänä.
  • 98 % vastaajista piti jumppiin ilmoittautumista helppona.
  • Kehittävää palautetta tuli jonkin verran jumppien ajankohdista ja salien koosta, joihin meidän toimintaamme enemmän vaikuttavat kunnan päätökset ja tilat. 
  • Muutamassa palautteessa mainittiin jumppien peruutukset ja toivottiin tekstiviestitiedoitusta asiasta. Ensisijaisena tavoitteena on aina saada sijainen tunnille, mutta sijaisten saaminen aikuisten jumppiin on osoittautunut melko haastavaksi, koska seuran ohjaajilla on yleensä jo illat täynnä muita ohjauksia ja menoja. Seuran linjana on, että peruuntumiset tiedotetaan s-postitse ja seuran nettisivuilla. Seuralla ei ole erillistä tekstiviestien lähetysohjelmaa, jolla viestit lähtisivät kätevästi, vaan tekstiviestit joudutaan lähettämään ihan perinteisesti näpyttelemällä jokainen numero erikseen. Se ei kuitenkaan aina ole mahdollista, sillä seuran hallintoa pyöritetään täysin talkoovoimin ilman palkattua henkilökuntaa johtokuntalaisten oman työn ja perhe-elämän ohessa. 

Kiitokset kaikille arvokkaista vastauksista:)

 

ENSI KAUDEN JUMPAT

 

Tämänhetkisen tiedon mukaan kaikki kuluneen kauden jumpat jatkuvat ensi kaudella, vain muutama pieni muutos: RVP muuttuu Lihaskuntojumpaksi ja FlowGymnastics Tanssilliseksi voimisteluksi, jonka uusi ajankohta on tiistaisin klo 18-19 todennäköisesti Tanssisalissa. Toki on mahdollista, että kesän aikana tulee vielä muutoksia.

Ensi kaudella tunnin loppuun jätetään pieni, noin 5 minuutin vaihtoaika tuntien väliin, jotta osallistujat ehtivät vaihtua ja tunnit kuitenkin alkavat tasalta. 

Rentouttavaa kesää!

 

Ystävällisin terveisin johtokunnan puolesta

Aulikki Joenrinne

Aikuisliikunnan vastaava