Joulujuhlassa käytössä koronapassi

3.12.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikki yli 20 hengen yleisötilaisuudet 4.12. alkaen. Yleisötilaisuuden järjestäjä voi ottaa käyttöön koronapassin, jolloin henkilömäärärajaa ei tarvitse noudattaa. https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69926502

Liikuntaseura Vihti-Gym ry on päättänyt ottaa käyttöön koronapassin sunnuntaina pidettävään joulujuhlaan. Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16 -vuotiailta henkilöiltä. Koronapassia ei edellytetä esiintyjiltä. Koronapassiksi käsitellään todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta (72h tunnin sisällä saatu) negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus alle 6 kk sitten sairastetusta koronasta. Huom: Kotona itsekseen tehtävä koronatesti ei riitä todistukseen, vaan koronapassiin tarvitaan terveydenhuollossa tehty testi, joka merkitään Omakantaan.

Mikäli sinulla ei ole koronapassia ja olet on ostanut lipun, Vihti-Gym on luvannut palauttaa lippurahat. Otathan yhteyttä seuran sähköpostiin vihtigymry@gmail.com, niin annamme sinulle tarkemmat ohjeet, miten asian kanssa toimitaan.