Covid -19 toimintaohjeet

Koronavirus -tilanteen vaikutukset tulevalle kaudelle

 

Liikuntaseura Vihti-Gymin johtokunta on koostanut seuralle yleiset ohjeistukset koronan estämiseksi THL:n, STM:n, Voimisteluliiton, Suomen Olympiakomitean, Vihdin kunnan ja Peruskuntayhtymä Karviaisen ohjeistuksien avulla.

 

Turvallisuuden takaamiseksi, velvoitamme kaikkia jäseniä noudattamaan seuraavia ohjeita 11.8. alkaen. Ohjeita on päivitetty 7.3.

1. Treeneihin tullaan ainoastaan terveenä. Kotiin jäädään myös lieväoireisena.  Oireisen on hakeuduttava koronavirustestiin ja omaehtoiseen karanteeniin ohjeistusten mukaisesti.

2.  Maskin käyttöä edellytetään kaikilta yli 12v. muulloin paitsi urheilusuorituksen aikana

3. Välttämättömät huoltajien käynnit lasten harjoituksissa tapahtuvat kasvomaskia käyttäen. Vanhempien oleskelu harrastus- ja pukeutumistiloissa ei ole mahdollista.

4.  Pese kädet aina kun tulet ulkoa sisälle, ennen ja jälkeen treenien, WC-käynnin yhteydessä ja niistämisen ja yskimisen jälkeen. Käsienpesun lisäksi käytetään käsidesiä.

5. Yski ja aivasta hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

6.  Käytä vain omaa juomapulloasi ja omia tarvikkeitasi.

7. Harrastustoimintoihin tulee saapua mahdollisuuksien mukaan harrastusvaatteet/välineet valmiiksi puettuna ja poistutaan paikalta treenien päätyttyä. Ylimääräistä oleskelua pukuhuoneissa on vältettävä. Kasvomaskia on syytä käyttää pukuhuoneissa. Peseydy vasta kotona.

8. Tule liikuntapaikalle vasta kun oma vuorosi alkaa. Poistu paikalta heti treenien päätyttyä. 

9. Jos olet matkustanut ulkomaille pidäthän ohjeistusten mukaisen omaehtoisen karanteenin

10. Mikäli perheenjäsen on flunssainen/ testattu, mutta tulos ei ole vielä tullut, jumppari saa osallistua treeneihin. Mikäli tulos osoittautuu positiiviseksi, jumppari pitää ohjeistusten mukaisen karanteenin. 

11. Mikäli ryhmän jäsenellä on todettu Covid-19 tartunta tai hän on altistunut Covid-19 tartunnalle, jumpparin tulee olla viipymättä yhteydessä ryhmän ohjaajaan. Jos ryhmän ohjaajan yhteystiedot eivät ole tiedossa, ole yhteydessä osoitteeseen vihtigymry@gmail.com. Liikuntaseura Vihti-Gymin johtokunta huolehtii ryhmän jäsenten tiedottamisen, ei ryhmän ohjaaja eikä jumppari itse.

 

Seuraamme tiiviisti koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 pandemian tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia. Noudatamme THL:n, STM:n, Voimisteluliiton,  Suomen Olympiakomitean, Vihdin kunnan ja Peruskuntayhtymä Karviaisen suosituksia ja rajoituksia. Tiedotamme jäseniä käytännöistä tarpeen mukaan.