Covid -19 toimintaohjeet

Koronavirus -tilanteen vaikutukset tulevalle kaudelle

 

Liikuntaseura Vihti-Gymin johtokunta on koostanut seuralle yleiset ohjeistukset koronan estämiseksi THL:n, STM:n, Voimisteluliiton ja Suomen Olympiakomitean ohjeistuksien avulla.

 

Turvallisuuden takaamiseksi, velvoitamme kaikkia jäseniä noudattamaan seuraavia ohjeita 11.8. alkaen. Ohjeita on päivitetty 17.11.

1. Treeneihin tullaan ainoastaan terveenä. Kotiin jäädään myös lieväoireisena.

2.  Maskia edellytetään kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä ja suositellaan yläasteikäisille käytettäväksi kaikissa tilanteissa, pois lukien urheilutilanteet. 

3. Välttämättömät huoltajien käynnit lasten harjoituksissa tapahtuvat kasvomaskia käyttäen. Suosittelemme vahvasti, että huoltajat eivät jää seuraamaan treenejä.

4.  Pese kädet aina kun tulet ulkoa sisälle, ennen ja jälkeen treenien, WC-käynnin yhteydessä ja niistämisen ja yskimisen jälkeen. Käsienpesun lisäksi käytetään käsidesiä.

5. Yski ja aivasta hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

6.  Käytä vain omaa juomapulloasi ja omia tarvikkeitasi.

7. Ylimääräistä oleskelua pukuhuoneissa on vältettävä. Kasvomaskia on syytä käyttää pukuhuoneissa. Peseydy vasta kotona.

8. Tule liikuntapaikalle vasta kun oma vuorosi alkaa. Poistu paikalta heti treenien päätyttyä. 

9. Jos olet matkustanut ulkomaille, pidäthän omaehtoisen 10 päivän karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan 

10. Mikäli perheenjäsen on flunssainen/ testattu, mutta tulos ei ole vielä tullut, jumppari saa osallistua treeneihin. Mikäli tulos osoittautuu positiiviseksi, jumppari pitää 10 päivän tauon treeneistä. 

11. Mikäli ryhmän jäsenellä on todettu Covid-19 tartunta tai hän on altistunut Covid-19 tartunnalle, jumpparin tulee olla viipymättä yhteydessä ryhmän ohjaajaan. Jos ryhmän ohjaajan yhteystiedot eivät ole tiedossa, ole yhteydessä osoitteeseen vihtigymry@gmail.com. Liikuntaseura Vihti-Gymin johtokunta huolehtii ryhmän jäsenten tiedottamisen, ei ryhmän ohjaaja eikä jumppari itse.

 

Seuraamme tiiviisti koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 pandemian tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia. Noudatamme THL:n, STM:n, Voimisteluliiton ja Suomen Olympiakomitean ohjeistuksia. Tiedotamme jäseniä käytännöistä tarpeen mukaan.