Ohjaajille ja valmentajille

OHJAAMISESTA

- Saavuthan ohjaamaan / valmentamaan ainoastaan terveenä. Jättäydy pienestäkin oireesta pois.

- Muista huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja muistuttaa siitä myös ryhmäsi jäseniä.

- Mikäli ryhmäläiselläsi todetaan Covid-19 tartunta tai altistuminen, olethan viipymättä yhteydessä johtokuntaan. Johtokunta tiedottaa muita ryhmäläisiä, ei ohjaaja.

- Mikäli ryhmäläiselläsi tulee kysymyksiä Covid-19 pandemiaan liittyen, johon et osaa vastata, pyydäthän ryhmäläistä olemaan yhteydessä vihtigymry@gmail.com. 

 

KASVOMASKIT

  • suositellaan käytettäväksi kaikissa niissä tilanteissa, kun lähikontaktilta ei voida välttyä ja saliin mentäessä sekä poistuessa. 

Suositus koskee yli 12 -vuotiaasta alkaen. Maskin käytön ohella tulee huomioida myös muut turvallisuusohjeet, joihin kuuluvat huolellinen käsi- ja yskimishygienia, riittävistä turvaväleistä huolehtiminen, sairastaminen kotona ja koronatestiin hakeutuminen pienissäkin oireissa. 

 

Mikäli haluat käyttää kangasmaskia ohjatessa, olethan yhteydessä omaan vastavaan.  Seura hankkii halukkaille ohjaajille ja valmentajille kangasmaskit.

 

Harrastustoiminta tulee suunnitella siten, että

  • noudatetaan 2 metrin turvavälejä sisä- ja ulkotiloissa
  • ryhmien yhteisharjoittelua sekä ryhmien sekoittamista keskenään tulee välttää
  • Hyödynnetään henkilökohtaisia välineitä, mikäli on välttämättömyys käyttää varaston välineitä, jokainen väline desinfioidaan huolellisesti ennen ja jälkeen käytön

  • mahdollisuuksien mukaan harjoituksiin tullaan urheiluvälineet puettuna

  • ohjaathan ryhmäläisiäsi odottamaan pukuhuoneissa oman tuntinsa alkua, vältetään käytävällä odottelua

 

HUOM:

- alle 7v. lasten huoltajat / saattajat saavat tulla avustamaan lasta pukeutumisessa sisätiloihin ennen ja jälkeen tunnin. HUOM: kasvomaskin kyyttö!

- Huoltajat eivät jää seuraamaan treenejä.

-Ylimääräistä oleskelua pukuhuoneissa on vältettävä.