Aikuisten liikunta

AIKUISTEN TUNNIT

 

Vihti-Gymissä jumppaat edullisesti ammattitaitoisten ohjaajien johdolla edullisesti!

 

Vihti-Gymin aikuisten 145 euron jäsen- ja kausimaksulla pääset osallistumaan yhdelle tunnille viikossa koko kauden  ajan syyskuusta toukokuuhun. Tuntivalikoimassa ovat Jooga, Kiinteytysjumppa,  Lavis® , Lihaskuntojumppa, Syvälihasjumppa, Tanssillinen voimistelu sekä Zumba® . Hinta on yhdeltä tunnilta viikossa ja jos osallistut enempään kuin yhteen ryhmään viikossa, niin jokaisesta lisätunnista menee 5 euron maksu. Jos siis osallistut kahteen tuntiin viikossa, niin maksu on 150 euroa ja jos viiteen tuntiin, niin maksu on 165 euroa vuodessa. Hydrobicista on lisäksi uimahallimaksu. Ikivireiden kunto- ja tuolijumpasta ei mene erillistä maksua.

 

Mikäli tunti joudutaan perumaan ohjaajan sairastumisen tai esteen vuoksi, niin siitä ilmoitetaan nettisivuilla ja lisäksi osanottajille lähetetään sähköpostia. Tunnin peruminen tekstiviestillä on erittäin hankalaa, koska seuralla ei ole käytössä tekstiviestipalvelua.  

Riittää, että ilmoittaudut haluamiisi ryhmiin seuran nettisivuilla ja tulet mukaan nauttimaan! 

Aikuisten tunneilla voivat käydä myös yli 15 v. nuoret, tervetuloa:)

 

 

Kesäjumppa
 

Rasittavuus: keskiraskas, vaikeustaso: helppo

Ohjaajat: vaihtuvat

Tuntikuvaus:

Kesäisin järjestettävä kaikille aikuisille harrastajille sopiva ilmainen jumppa, jonka toteutus ohjaajasta riippuen painottuu joko aerobic- tai kuntovoimistelutyyppiseksi.