Nuorten liikunta 13 - 19 -vuotiaat

Nuorten harrasteryhmien yleiskuvaus

 

Vihti-Gym tarjoaa nuorille monipuolisen harrastusmahdollisuuden tanssin ja cheerleadingin parissa. Tunneilla harjoitetaan musiikin ja liikkeen yhdistämistä näyttäväksi kokonaisuudeksi sekä kehitetään voimaa, nopeutta ja liikkuvuutta. Mahtava tapa kohottaa kuntoa yhdessä, hyvällä fiiliksellä.

 

Nuorten liikunnan hinnat löydät täältä.


 

 


Showtanssi yli 12 v. 

 
Ohjaaja: Johanna Määttä
Aika ja paikka: torstaisin klo 19:00 - 20:00 Kuoppanummi, palloilusali

Eri tanssityylejä sekoitteleva tanssitunti nuorille. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikasta,  tanssillisten sarjojen harjoittelusta ja kokoamisesta koreografiaksi, lihaskuntoharjoittelusta ja venyttelystä. Musiikkia käytetään laidasta laitaan.

 

Cheerleading, Valiant, harrastusryhmä 10 - 14 v.

 

Valmentajat Helmi Lehtonen, Nelli Peltonen, Salla Järvelä, Marie Satejeff ja  Mindi Nurmisto​
Aika ja paikka: sunnuntai klo 11:45 - 12:45, Huhmarnummen koulu

 
Vihti-Gym Cheerleadingin harrastusryhmissä (Vivant ja Valiant) opetellaan iästä riippumatta cheerledingin perusteita; stuntteja, pyramideja, akrobatiaa, hyppyjä ja tanssia. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa ja esiintyvät seuran kevätnäytäksissä. Harrastusryhmien on mahdollista halutessaan myös kisata aloittelijat-sarjassa kevään kisoissa. Kisoihin osallistumisesta päättävät ohjaajat ryhmän taitojen ja motivaation mukaan. Kenenkään ei ole pakko osallistua kisoihin.

 

Harrastusryhmien kautta voi halutessaan myöhemmin hakea cheerleadingin valmennusjoukkueisiin, joissa vaaditut taidot opetetaan harrastusryhmissä.