Jäsenrekisteri ja ilmoittautuminen

JUMPPIIN ILMOITTAUDUTAAN INTERNETISSÄ

 

Käyttäjäksi rekisteröityminen

Ilmoittautuaksesi sinulla tulee olla internetyhteys. Ilmoittautuminen aloitetaan ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi rekisteröitymisellä, johon pääsee tästä linkistä. Rekisteröityä voi koko vuoden ajan tästä linkistä.

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin. 

HUOM. jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt, älä rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteriohjelmassa uudestaan.

Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, älä rekisteröidy uudelleen vaan kirjaudu sisään vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja käy muuttamassa omissa tiedoissasi osoite. Tallennuksen jälkeen uusi osoite on käyttäjätunnuksesi.

Liikuntaseura Vihti-Gym ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen vihtigymry@gmail.com

 

Lapsen rekisteröiminen
 

Kun vanhempi on rekisteröinyt itsensä, pystyy hän rekisteröimään lapsensa OMAT TIEDOT-sivulla / UUDEN ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI (sivun oikeassa laidassa). Klikkaamalla avautuu rekisteröitymissivu, johon täytetään lapsen tiedot. Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaanhaluttuihin ryhmiin.

Rekisteröimällä lapsen alikäyttäjäksesi varmistat, että laskut tulevat sinulle, eivätkä mahdolliseen lapsen sähköpostiin.

Mikäli lapsesi on jo rekisteröity, mutta ei ole alikäyttäjäsi, voit pyytää seuraa tekemään siirron sähköpostilla vihtigymry@gmail.com

Muista laittaa sähköpostiosoite (omasi tai lapsen) myös lapsen tietoihin, jotta ryhmän postit löytävät perille! Laita lisäksi oma puhelinnumerosi lapsen tietoihin, jotta saat tiedon tunnin mahdollisesta peruuntumisesta myös tekstarilla!

 

Ilmoittaudu tällä sivulla, kun olet rekisteröitynyt: Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

 

HUOM! Ilmoittautuminen on auki koko kauden ajan sen jälkeen, kun se on avautunut!

 

Internetin kautta ilmoittaudutaan kaikkiin harrasteryhmien jumppiin lukuun ottamatta Ikivireitä, johon ilmoittaudutaan ensimmäisellä jumppakerralla.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa jumppatarjontaan seuran Viikko-ohjelma -sivulla ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin jumppiin aiot ilmoittautua. Kun olet päättänyt, mihin jumppiin haluat ilmoittautua, siirry sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Jäsenmaksut ja jumppien erillismaksut löytyvät Jäsenmaksut-sivulta.

Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Jumppiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Aikataulu

Ruuhkaantumisen estämiseksi ilmoittautuminen on porrastettu seuraavasti:

Harrasteryhmiin ilmoittautuminen

Rekisteröityminen                                            avoinna koko ajan!

Kevätkausi                                                       27.12. klo 8 (syyskaudelle osallistuneille)

                                                                        3.1. klo 8 (uusille jäsenille)

 

Ongelmatilanteissa lähetä sähköpostia vihtigymry@gmail.com. Vastaamme mahdollisimman pian!