Blogi

 

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

 

Hieno ja tapahtumarikas kesä on kohta takanapäin.  Kesäkuun alussa oli upeaa osallistua vuoden liikuttavimpaan tapahtumaan! Suomi Gymnaestrada Turussa jatkoi Suomen Voimisteluliiton suurtapahtumien ketjua.  Turussa nähtiin näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, koulutuksia sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Voimistelijoita oli kokoontunut paikalle yli 10.000 ympäri Suomen. Suurtapahtumiin osallistuminen on hieno mahdollisuus tavata uusia ihmisiä, nauttia esityksistä ja kokea yhteisöllisyyttä. Vihti-Gymistä Turkuun lähti yhteensä 77 osallistujaa eri lajeihin ja kenttänäytökseen.

Avajaisiltana Tapahtumatorin lavalla jaettiin Tähtiseuroille tunnustukseksi tähtiseuramerkit, jotka Vihti-Gym sai sekä aikuisten liikunnasta, että lasten ja nuorten liikunnasta. Oli suuri ilo vastaanottaa ne näin juhlavassa tilaisuudessa!

 Vihti-Gymin kesäjumpassa tuli myös hikoiltua, siellä pääsi nauttimaan erilaisista tunneista, kun ohjaajat vaihtuivat viikoittain. Nyt on mukava palata tuttujen harrastusten pariin ja aloittaa kuntokuuri! Tuleva kausi on jo kymmenes kauteni puheenjohtajana ja odotan innolla sen alkamista.  Vihti-Gymin jumpat pyörähtävät käyntiin 27.8.2018.

 

Vihti-Gym on 42-vuotias vireä seura, joka on vuosien varrella kehittynyt jäsenmäärältään varsin suureksi lähes  900 jäsenen seuraksi. Vihti-Gym on sekä Suomen Voimisteluliiton että Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura.  Laadukkaan toimintansa ansiosta seura sai v. 2018 sekä aikuisten että lapset & nuoret osa-alueen Tähtimerkin.  Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi laatuohjelma, joka osoittaa suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Vihti-Gym on myös cheerleadingin  Active Cheer -seura. 

Tavoitteenamme on tarjota jäsenistölle liikunnan iloa ja elämyksiä sekä positiivista yhdessä tekemistä. Seuran toiminta jakaantuu harrasteliikuntaan, valmennus- ja kilpatoimintaan sekä liikuntatapahtumiin. Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada lapsena aloitettu harrastus jatkumaan läpi koko elämän.

Tulevalla kaudella olemme iloisia, että meillä on mahdollisuus tarjota kaikille ikäryhmille monipuolista liikuntaa. Lajeja on aina Perheliikunnasta Ikivireisiin. Tämän kauden uutuuksia ovat lasten temppujumppa ja aikuisten kiinteytysjumppa.  Rohkeasti vain saleille kokeilemaan erilaisia tunteja!

Tulevan kauden suurin ponnistus on kansainvälinen Gymnaestrada 2019 –tapahtuma ensi heinäkuussa Dornbirnissa, Itävallassa.  Tapahtumaan odotetaan noin 25.000 osallistujaa ympäri maailmaa, niin harraste- kuin kilpavoimistelijaa.  Vihti-Gymistä on perinteisesti osallistunut noin 100 voimistelijaa valtakunnallisiin tapahtumiin ja noin 50 kansainvälisiin tapahtumiin.

Nettisivuiltamme osoitteesta www.vihti-gym.fi löydät aina ajankohtaiset uutiset ja päivitetyn tapahtumakalenterin.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme, hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Anne Kempas
Liikuntaseura Vihti-Gymin puheenjohtaja