Blogi

Anne Kempas World Gymnaestradassa kesällä 2019.
Kuva Kati Karjalainen-Rimppi

 

Aivan mahtava ja tapahtumarikas kesä on kohta takanapäin.  Heinäkuussa oli upeaa osallistua World Gymnaestradaan, Dornbirnissa, Itävallassa! World Gymnaestrada on kansainvälisen voimisteluliiton FIG:n järjestämä voimistelun suurtapahtuma, joka kokoaa yhteen koko voimisteluperheen. Tämä joka neljäs vuosi järjestettävä tapahtuma pidettiin jo 16. kertaa ja se kokosi yhteen yli 20.000 voimistelijaa ympäri maailmaa. Tapahtuma ei sisällä kilpailua, vaan edustettuna ovat kaikki voimistelulajit erilaisten esitysohjelmien muodossa. Valokeilassa on harrastajia ja huippuja rinnakkain kaikista maanosista. Vihti-Gymistä tapahtumaan osallistui 30 voimistelijaa ja huoltajaa kenttä- ja hallinäytöksiin sekä FIG-gaalaan.

Kesä piti sisällään paljon ulkoilua, ystävien tapaamisia ja kotimaan matkailua.  Nyt on mukava palata tuttujen harrastusten pariin ja aloittaa kuntokuuri! Tuleva kausi on jo yhdestoista kauteni puheenjohtajana ja odotan innolla sen alkamista.  Vihti-Gymin jumpat pyörähtävät täysillä käyntiin viikkoa myöhemmin kuin oli suunniteltu koulujen salitilanteen vuoksi. Kuoppanummen koulun salit ovat koulun omassa opetuskäytössä ja Huhmarnummen koulun lattia on remontissa.  Kautemme alkaa siis 9.9.2019. Ainoastaan Rientolassa pidettävät Ikivireiden jumpat ja zumba, sekä Uimahallissa oleva Hydrobic aloittavat 2.9.2019.

Vihti-Gym on 43-vuotias vireä seura, joka on vuosien varrella kehittynyt jäsenmäärältään varsin suureksi noin 800 jäsenen seuraksi. Vihti-Gym on sekä Suomen Voimisteluliiton että Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura.  Laadukkaan toimintansa ansiosta seura sai v. 2018 sekä aikuisten että lapset & nuoret osa-alueen Tähtimerkin.  Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelma, joka osoittaa suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Vihti-Gym on myös cheerleadingin  Active Cheer -seura. 

Tavoitteenamme on tarjota jäsenistölle liikunnan iloa ja elämyksiä sekä positiivista yhdessä tekemistä. Seuran toiminta jakaantuu harrasteliikuntaan, valmennus- ja kilpatoimintaan sekä liikuntatapahtumiin. Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada lapsena aloitettu harrastus jatkumaan läpi koko elämän.

Tulevalla kaudella olemme iloisia, että meillä on mahdollisuus tarjota kaikille ikäryhmille monipuolista liikuntaa. Lajeja on aina Perheliikunnasta Ikivireisiin.  Rohkeasti  vain saleille kokeilemaan erilaisia tunteja!

Nettisivuiltamme osoitteesta www.vihti-gym.fi löydät aina ajankohtaiset uutiset ja päivitetyn tapahtumakalenterin.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme, hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Anne Kempas
Liikuntaseura Vihti-Gymin puheenjohtaja