Jäsenmaksut

 

Jäsen- ja vuosimaksu

 

Vihti-Gym maksaa kaikista salivuoroistaan, myös alle 18 v. ryhmien salivuoroista.

 

Vihti-Gymissä jumppaat edullisesti ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Ammattilaisten tunteja edullisesti: yhden aikuisten tunnin hinta vain 0,80€!

 

Vihti-Gymin aikuisten 145 euron jäsen- ja kausimaksulla pääset osallistumaan jumppakauden aikana yli 250 jumppatunnille. 145 eurolla saat osallistua seuraaville tunneille koko jumppavuoden ajan:  Flowgymnastics, Kiinteytysjumppa,  Lavis,  Reisi-, vatsa-, pakarajumppa ja Syvälihasjumppa. Lisäksi tuntivalikoimassa ovat Hydrobic ja Jooga, joista on pieni lisämaksu. Riittää, että ilmoittaudut jumppaan seuran nettisivuilla ja tulet mukaan nauttimaan!

Lasten tunneista lisämaksu on Temppujumpassa 7 - 11 v. syksyltä 25 € ja keväältä 25 €. 


Liikuntaseura Vihti-Gymin kausi kestää syyskuusta toukokuuhun. Jäsenmaksu kattaa seuran hallinnolliset kulut, kuten toimistopalvelut. Vuosimaksu kattaa ohjaajien koulutuksen, matkakulut ja mahdolliset palkkiot, salimaksut, sekä mahdollisuuden liikkua hyvässä seurassa koulutettujen ohjaajien johdolla.

Liikuntaseura Vihti-Gymin vuosimaksu oikeuttaa käymään koko syys- ja kevätkauden ajan kaikissa jumpissa, joihon jäsen on onnistuneesti ilmoittautunut ja joissa ei ole erillismaksua.

Lapset ja nuoret voivat kausimaksun maksettuaan osallistua kaikkiin oman ikäryhmänsä tunneille.

Aikuisten ja eläkeläisten kausimaksulla voi osallistua kaikkiin aikuisten ryhmiin paitsi Hydrobiciin ja Joogaan, joihin on erillismaksu.


Maksettuaan jäsen- ja vuosimaksun sekä mahdolliset erillismaksut, jumppari saa jäsenkortin, joka on pidettävä mukana jumppaan tullessa. Muista ottaa kauden alussa vanha korttisi mukaan, niin saat siihen uuden vuositarran!

Liikuntaseura Vihti-Gym ei ota vastaan liikuntaseteleitä.

Jumpparyhmää voi kokeilla 2 krt ennen laskun maksamista.  

 

Jäsen- ja vuosimaksut kaudella 2018 - 2019

 

IkäryhmäSyntymävuosiJäsenmaksuVuosimaksuYht
0-6-vuotiaat(vuonna 2012 ja sen jälkeen syntyneet)35 €50 €85€
7-19-vuotiaat(vuosina 1999 - 2011 syntyneet)35 €60€95 €
Aikuiset(vuonna 1998 ja sitä ennen syntyneet)35 €110 €145 €
Eläkeläiset 35 €40 €75 €


Perheliikunnan maksut: Aikuinen maksaa  jäsenmaksun (35 €) ja lapsi jäsen- sekä kausimaksun (85€).

Jos aikuisen kanssa ryhmään tulee useampi lapsi, tulee jokaisesta lapsesta maksaa oma jäsen- ja kausimaksu. Lapsen kanssa perheliikunnan ryhmässä voi käydä perheen tilanteesta riippuen eri aikuinen eri kerroilla. Jos perheestä useampi lapsi käy ryhmässä ja myös aikuisia on useampi kerrallaan, kaikki aikuiset maksavat jäsenmaksunsa.  Jos aikuinen haluaa osallistua lisäksi muihin ryhmiin kuin perheliikuntaryhmään, tulee hänen maksaa aikuisen kausimaksu. Lapsi sen sijaan voi osallistua niihin omalle ikäryhmälleen sopiviin jumppiin, joihin hänet on ilmoitettu.

 

Erillismaksut

Seuraavissa liikuntaseura Vihti-Gymin jumpissa on erillismaksu, joka maksetaan jäsen- ja vuosimaksun lisäksi. Erillismaksuilla katetaan jumppien välinehankinnat ja ohjaajien kouluttautuminen.           

 

RyhmäJäsenmaksu + vuosimaksuErillismaksuYhteensäHUOM.
Hydrobic145 €65 € syksy
ja
65 € kevät
275 €Sisältää uimahallimaksun
Aikuisten Jooga145 €

25 € syksy
ja
25 € kevät 

195 € 

 

Temppujumppa 7  - 11 v.  95 €                          25 € syksy 
                                                                          25 € kevät      145 €

 

Jäsenkortti - alennuksia yhteistyökumppaneilta ja avain jumppatunnille


Vihti-Gymin ohjaajat jakavat jäsenkortit kauden alussa jumppareille. Mikäli sinulla on kortti ennestään, niin muista ottaa kauden alussa vanha korttisi mukaan, niin saat siihen uuden vuositarran!Jäsenkorttia näyttämällä jäsen pääsee niihin jumppiin, joihin on onnistuneesti ilmoittautunut, ja saa etuja seuran yhteistyökumppaneilta. Jäsenkortissa tulee olla Voimisteluliiton oikeanvärinen vuositarra.

Jäsenkortti toimii pääsylippuna jumppatunneille, sillä se tulee näyttää ohjaajalle jumppasaliin tultaessa. Kortti kannattaakin pitää mukana jumppakassissa koko vuoden ajan.

Katso kaikki jäsenedut täältä.

 

Valmennusryhmät

 

Valmennusryhmäläiset maksavat seuralle vuosittain jäsenmaksun sekä oman ikäryhmänsä vuosimaksun.

 

VALMENNUSMAKSU

 

Tämän lisäksi valmennusryhmäläisillä on oma valmennusmaksu, jonka määrittelee oma valmentaja kauden alussa tekemällä budjetin (laskelman joukkueen kauden tuloista ja menoista).
 

Valmennusmaksut laskutetaan yleensä kahdessa osassa syyskauden alettua syys-/lokakuussa ja kevätkauden alettua tammi-/helmikuussa. Valmennusmaksu sisältää valmentajan matkakulut ja mahdolliset palkkiot, kilpailu- ja pukukulut sekä mahdolliset välinehankinnat, leirimaksut sekä vierailijoiden palkkiot. Jos joukkue harjoittelee enemmän kuin kerran viikossa maksuun sisältyy pieni salimaksukorvaus.

Seura maksaa salivuokrat normaalikauden aikana (ei loma-aikoja, eikä ylimääräisiä vuoroja) sekä valmentajien koulutuksen ja osan muista valmennuskuluista.

 

Vakuutus

  

HUOM! Seura ei ole vakuuttanut jäseniään, joten tarkista oman vakuutuksesi korvaavuusehdot liikuntaharrastuksissa.

Kaikilla, jotka osallistuvat Voimisteluliiton lajien kilpailuihin tai cheerleading-kilpailuihin, pitää olla vakuutus sekä lisenssi.

 

Jokainen ohjaaja on vakuutettu tapaturmien varalta.