Jäsenmaksut

 

Jäsen- ja vuosimaksu

Liikunntaseura Vihti-Gymin vuosimaksu oikeuttaa käymään koko syys- ja kevätkauden ajan niillä tunneilla, joihin jäsen on onnistuneesti ilmoittautunut. Lasku muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä, mutta ryhmää voi kokeilla 2 krt ennen laskun
maksamista. Ilmoittautuminen tulee perua järjestelmässä, mikäli paikkaa ei oteta vastaan.

 

 

Jäsen- ja vuosimaksut kaudella 2021 - 2022

 

Ikäryhmä

Syntymävuosi

Jäsenmaksu

Vuosimaksu

Yht

0-6-vuotiaat

(vuonna 2015 ja sen jälkeen syntyneet)

35 €

50 €

85€ (+ 5 €/ryhmä) 

7-19-vuotiaat

 (vuosina 2002 - 2043 syntyneet)

35 €

60€

95 € (+ 5 €/ryhmä)

Aikuiset

(vuonna 2001 ja sitä ennen syntyneet)

35 €

110 €

145 € (+ 5 €/ryhmä)

Eläkeläiset

 

35 €

40 €

75 €

Ikivireidin tuoli- ja kuntojumpilla ei ole erillistä ryhmäliikuntamaksua, mutta muista ryhmistä kyllä

HUOM!

  • Perheliikunnan maksut: Aikuinen maksaa  jäsenmaksun (35 €) ja lapsi jäsen- sekä kausimaksun (85 €).
  • Hydrobicissa on lisäksi erillismaksu, joka maksetaan kahdessa erässä (syksy 65 € ja kevät 65 €). Sen kustannukset ovat yhteensä 275 € vuosi sisältäen uimahallimaksun.

 

JOS ILMOITTAUDUT VAIN KEVÄT KAUDELLE:

Vuosimaksu puolitetaan ylläolevasta hinnasta!

 

Seura hoitaa Perheliikunnan aikuisen ilmoittautumisen ja laskuttaa jäsenmaksun.

Jos aikuisen kanssa ryhmään tulee useampi lapsi, tulee jokaisesta lapsesta maksaa oma jäsen- ja kausimaksu. Lapsen kanssa perheliikunnan ryhmässä voi käydä perheen tilanteesta riippuen eri aikuinen eri kerroilla. Jos perheestä useampi lapsi käy ryhmässä ja myös aikuisia on useampi kerrallaan, kaikki aikuiset maksavat jäsenmaksunsa.  Jos aikuinen haluaa osallistua lisäksi muihin ryhmiin kuin perheliikuntaryhmään, tulee hänen maksaa aikuisen kausimaksu. 

 

Vihti-Gymissä liikut edullisesti ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Ammattilaisten tunteja edullisesti: yhden aikuisten tunnin hinta vain 0,80€ - 4,50€ riippuen viikkokäyntien määrästä!


Vihti-Gymin aikuisten 145 euron jäsen- ja kausi- ja ryhmäliikuntamaksulla pääset osallistumaan yhdelle tunnille viikossa koko kauden ajan (vastaa edellisen kauden hintaa). Tuntivalikoimassa ovat Jooga, Pilates, Kiinteytysjumppa, Lavis®, Lihaskuntojumppa, Syvälihasjumppa, Tanssillinen voimistelu, Kehonhuolto sekä Zumba®. Jos osallistut enempään kuin yhteen jumppaan viikossa, niin jokaisesta lisätunnista menee 5 euron maksu. Jos siis osallistut kahteen tuntiin viikossa, niin maksu on 150 euroa ja jos viiteen tuntiin, niin maksu on 165 euroa vuodessa. Hydrobicista on lisäksi uimahallimaksu.
Ikivireiden kunto- ja tuolijumpassa ei ole ryhmäliikuntamaksua.


Mikäli lapsi tai nuori osallistuu enempään kuin yhteen ryhmään viikossa, menee häneltä jäsen- ja kausimaksun lisäksi jokaisesta tunnista 5 euron maksu. Yhteen ryhmään osallistuminen vastaa viime kauden maksua.

 

 

Jäsenkortti - alennuksia yhteistyökumppaneilta ja avain jumppatunnille


Maksettuaan jäsen- ja vuosimaksun sekä mahdolliset erillismaksut, jäsen saa jäsenkortin, joka on pidettävä mukana tunnille tullessa. Muista ottaa kauden alussa vanha korttisi mukaan, niin saat siihen uuden vuositarran!

Vihti-Gymin ohjaajat jakavat jäsenkortit kauden alussa jumppareille.Jäsenkorttia näyttämällä jäsen pääsee niihin jumppiin, joihin on onnistuneesti ilmoittautunut, ja saa etuja seuran yhteistyökumppaneilta. Jäsenkortissa tulee olla Vihti-Gymin oikeanvärinen vuositarra.

Jäsenkortti toimii pääsylippuna jumppatunneille, sillä se tulee näyttää ohjaajalle jumppasaliin tultaessa. Kortti kannattaakin pitää mukana jumppakassissa koko vuoden ajan.

 

Valmennusryhmät

 

Valmennusryhmäläiset maksavat seuralle vuosittain jäsenmaksun sekä oman ikäryhmänsä vuosimaksun.

 

VALMENNUSMAKSU

 

Tämän lisäksi valmennusryhmäläisillä on oma valmennusmaksu, jonka määrittelee oma valmentaja kauden alussa tekemällä budjetin (laskelman joukkueen kauden tuloista ja menoista).
 

Valmennusmaksut laskutetaan yleensä kahdessa osassa syyskauden alettua syys-/lokakuussa ja kevätkauden alettua tammi-/helmikuussa. Valmennusmaksu sisältää valmentajan matkakulut ja mahdolliset palkkiot, kilpailu- ja pukukulut sekä mahdolliset välinehankinnat, leirimaksut sekä vierailijoiden palkkiot. Jos joukkue harjoittelee enemmän kuin kerran viikossa maksuun sisältyy pieni salimaksukorvaus.

Seura maksaa salivuokrat normaalikauden aikana (ei loma-aikoja, eikä ylimääräisiä vuoroja) sekä valmentajien koulutuksen ja osan muista valmennuskuluista.

 

Vakuutus

  

HUOM! Seura ei ole vakuuttanut jäseniään, joten tarkista oman vakuutuksesi korvaavuusehdot liikuntaharrastuksissa.

Kaikilla, jotka osallistuvat Voimisteluliiton lajien kilpailuihin tai cheerleading-kilpailuihin, pitää olla vakuutus sekä lisenssi.

 

Jokainen ohjaaja on vakuutettu tapaturmien varalta.

 

 

 

 

Vihti-Gymin jäsen- ja kausimaksun voit maksaa myös ePassilla!

 

Vihti-Gym on ottanut syksyllä 2019 käyttöön ePassin, jolla voit maksaa jäsen- ja kausimaksun kätevästi netissä osoitteessa https://www.epassi.fi/fi/etusivu. HUOM: Maksu tulee tehdä verkkomaksuna, mobiilisovelluksen kautta maksua ei voi tehdä!

HENKILÖKOHTAISEN LASKUSI MAKSU VERKKOMAKSULLA


1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi epassi.fi -sivulla.


2. Aloita hakemalla palveluntarjoaja esim. jollain seuraavista kriteereistä:
NIMI: vihti-gym
PAIKKAKUNTA: nummela
POSTINUMERO: 03100
Paina HAE


3. Valitse palveluntarjoaja, klikkaa "Seuraava", täytä summa, laskun viite ja paina maksa

(Mikäli haluat maksaa vain osan ePassilla, täytä haluamasi summa, laskun viite ja paina maksa ePassissa. ePassi maksun jälkeen laskusta maksetaan jäljelle jäävä summa tilisiirtona, näin molemmat maksut kohdistuvat laskullesi ja lasku kirjautuu maksetuksi, kun molemmat suoritukset on vastaanotettu.)