Uutisarkisto

 

Joulujuhla 9.12.2018

 

Liikuntaseura Vihti-Gymin oma joulunäytös pidettiin sunnuntaina 9.12.2018 Luksiassa, Nummelassa. Juhlassa esiintyjät pääsivät näyttämään syksyn aikana oppimiaan taitoja ja nauttimaan esiintymisen jännityksestä ja riemusta.  Yhteensä lähes 200 voimistelijaa ja urheilijaa esitti parastaan ihastuneelle ja hienosti kannustaneelle yleisölle.

Juhlassa oli kaksi näytöstä, jotta katsojat mahtuisivat paremmin nauttimaan esityksistä. Katsomo oli koko näytöksen ajan aivan täynnä, sillä lähes 700 katsojaa kannusti esiintyjiä. On upeaa, että seuran joulujuhla kerää näin paljon katsojia! Tuoleja oli tuotu myös lattiatasolle ja kaikki pääsivät katsomaan läheistensä esityksiä.

Päivän esitykset edustivat Vihti-Gymin kaikkia lajeja, eli joukkuevoimistelua, cheerleadingia, rytmistä voimistelua, tanssillista voimistelua ja tanssia.

Buffetista vastasi VGC Voima ja arvoista seuran ensi kesänä World Gymnaestradaan osallistuva väki.Talkoolaisia oli saatu joukkueista mukaan kiitettävä määrä, sillä rakentaminen ja purkaminen sujui todella vauhdikkaasti.  Suurkiitos kaikille osallistuneille!

Juhlan yhteydessä palkittiin vuoden cheerleading-valmentajana seuran päävalmentaja Taru Salonen. Tämä syksy on ollut Vihti-Gymin cheerleadingille menestyksekäs, mistä kiitos kuuluu upeille urheilijoille ja heidän valmentajilleen. Tavoitteellinen, sinnikäs ja hyvä harjoittelu sekä peräänantamaton ja omaan näkemykseensä luottava valmennus tuottaa hienoja tuloksia. Taru Salosen valmentamat joukkueet VGC Vivacious ja VGC Voima ovat molemmat olleet mitaleilla tänä syksynä. VGC täytti tänä vuonna 10 vuotta  ja cheerleadingista on tullut vahva osa Vihti-Gymiä. Tässä Tarulla on ollut erittäin vahva rooli vuosien ajan. 

Vuoden cheerleading-ohjaajana Oona Nissi, joka ohjaa cheerleadingin harrasteryhmä Vivantia 7 - 12 -vuotiaille. Oona Nissi on syksyn aikana osoittautunut todella vastuuntuntoiseksi ja kehittyväksi nuoreksi ohjaajaksi, on ollut hienoa saada hänet mukaan tiimiin. 

Vuoden talkoolainen on perinteisesti palkittu aina joulujuhlan yhteydessä ja tällä kertaa palkittiin taitava ja ahkera Korennot-joukkueen joukkueenjohtaja Taru Ek. Hän on jo vuosia ollut seuran tapahtumien talkoissa mukana ja toiminut myös sihteerinä kisoissa. Hänen apuunsa voi aina luottaa!

Joulujuhlassa palkittiin myös syyskaudella erinomaisesti menestyneitä joukkueita. Tanssillisen voimistelun kisoissa saavutetuista pronssimitaleista kukitettiin Alegria ja Korennot ja kultamitalista Impulssi.  Lisäksi kukitettiin Cheermyrskyssä  pronssia  saaneet VGC Virtual ja VGC Voima ja Super Cheer -kisoissa  pronssia saanut  Vivacious. 

Yleisö kannusti esiintyjiä hienosti ja tunnelma oli välillä aivan katossa. Esitykset muodostivat hienon kavalkadin eri-ikäisten esiintyjien taidoista ja esiintymisen riemusta. Todella lämminhenkinen ja iloinen juhla!

Kiitos kaikille juhlassa mukana olleille, nyt on joulun aika:)

 

Anne Kempas

VGC 10 vuotta
Ansiomerkkien saajat vasemmalta Mirka Räsänen, Veera Lindholm, Karoliina Koski, Elina Lindholma ja Minna Laapas

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaran kahteen näytökseen 6.5.2018

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaraan Luksiassa Nummelassa 6.5.2018. Juhlassa oli kaksi näytöstä, joissa näytöksiä seurasi yhteensä lähes 800 katsojaa.  Ohjelmia oli harjoiteltu ahkerasti ja samalla taidotkin olivat kehittyneet huimasti. Näytöksessä  nähtiinkin toinen toistaan hienompia esityksiä, joita yleisö eli mukana kannustaen ja innokkaasti taputtaen. Tuntuu siltä, että näytösten ohjelmat vain paranevat vuosi vuodelta, siitä suurkiitos ohjaajille ja valmentajille!

Seuran puheenjohtaja Anne Kempas toivotti katsojat tervetulleiksi ja kertoi Vihti-Gymin hyvästä toimintavuodesta. Seuran toiminta on ollut vilkasta, sillä saleilla liikkuu lähes 900 vihtiläistä viikon jokaisena päivänä. Harrasteliikunnan ryhmien määrä on hyvällä mallilla ja kilpapuolella Vihti-Gym on saavuttanut tällä kaudella upeita tuloksia tanssillisessa voimistelussa, cheerleadingissa ja  joukkuevoimistelussa. Seura on myös toiminut hienosti kasvattajaseurana, kun 3 vihtiläistä nuorta urheilijaa olivat mukana Suomen kultaa voittaneessa cheerleadingin MM-joukkueessa.   

Kevätkimaran aloitti VGC Voima, jonka esitykseen liittyivät mukaan kaikki Vihti-Gymin cheerleaderit. VGC täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja päävalmentaja Taru Salonen onnitteluesityksen näytöksen aluksi.

Esitykset olivat monipuolisia, hauskoja ja koskettavia. Pienet esiintyjät saivat hymyn huulille aitoudellaan ja innostuksellaan, cheerleadingin ryhmät saivat katsojat mukaansa näyttävillä ja vauhdikkailla esityksillään, joissa hurjat heitot jännittivät katsojia. Tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimistelijoiden taidokkaat kilpaohjelmat aiheuttivat ihastusta ja liikutusta katsomossa.

Lämpimän kiitoksen tästä vuodesta haluamme osoittaa etenkin kaikille ahkerille liikkujillemme, jotka ovat täyttäneet salimme nauttien liikunnan riemusta. Heistä palkitsimme ensimmäisessä näytöksessä vuoden jumpparina aktiivisen aikuisliikkujan, joka on käynyt jumpissamme useita kertoja viikossa. Hän on tänä vuonna voimistellut Body & Dancessa, Flowgymnasticsissa, Laviksessa ja RVP:ssa. Hän on kehittynyt uskomattoman nopeasti nimenomaan aikuisten tanssillisessa voimistelussa ja lähtee mukaan ensimmäistä kertaa elämässään Gymnaestrada-tapahtumaan osallistuen Elämän voima –kenttänäytökseen. Vuoden aikuisliikkuja on iloinen, energinen ja voimistelusta innostunut Sinikka Peromaa.

Lähes kaikki Vihti-Gymin valmentajat ovat tälläkin hetkellä seuran omia kasvatteja, jotka sitten ovat kouluttautuneet oman aktiivikilpauransa ohella tai sen jälkeen valmentajiksi. On upeaa, että seurasta löytyy voimistelijoita, jotka haluavat jatkaa voimistelun parissa valmentajina ja tehdä sitä työtä suurella sydämellä. Heistä vuoden voimisteluvalmentajina palkittiin valmentajat, jotka ovat ohjanneet ja valmentaneet seurassa jo vuosikausia sekä joukkuevoimistelua että tanssillista voimistelua. He ovat valmentaneet kolmea eri joukkuetta ja nykyistä valmennusryhmäänsä Alegriaa he ovat valmentaneet jo yli 10 vuotta, joista viime kausina joukkue on pärjännyt loistavasti tanssillisessa voimistelussa. Tällä kaudella palkitsimme toisessa näytöksessä  vuoden valmentajina Alegria-joukkueen valmentajat, upeat Kristiina Järvisen ja Satu Rautialan.

Lisäksi toisessa näytöksessä jaettiin Suomen Voimisteluliiton ansiomerkit ohjaajille. 10-vuotisesta ohjaajan urasta hopeisen ansiomerkin saivat Karoliina Koski, Veera Lindholm, Tiia Manninen ja Mirka Räsänen. 15-vuotisesta ohjaaamisesta kultaisen ansiomerkin saivat Minna Laapas ja Elina Lindholm

Näytöksessä myös kukitettiin kauden aikana mitalisijoille sijoittuneet joukkueet Alegria, Impulssi ja Korennot sekä lopettavat joukkueet Hangouts ja Trediat. 

Lämmin kiitos kaikille Kevätkimaraan osallistuneille esiintyjille, ohjaajille, katsojille ja talkoolaiselle, joita ilman tällaista tapahtumaa ei olisi mahdollista toteuttaa!

Kesällä jumpataan 6.6.2018  alkaen kesäjumpassa keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30 Väinämöisen kentän nurmikolla Nummelassa. Seuraava kausi alkaa 3.9.2018.Tulevasta kaudesta löytyy lisää tietoa kesän mittaan seuran nettisivuilta www.vihti-gym.fi sekä paikallislehdistä.

 

Oikein aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!

 

Anne Kempas

puheenjohtaja

Vuoden aikuisliikkuja Sinikka Peromaa
Vuoden voimisteluvalmentajat Kristiina Järvinen ja Satu Rautiala
Vuoden talkoolaiset, SPR:n ryhmä Leila Tiainen, Marjatta Lehtamo ja Maisa Selimäki.

Joulujuhla 3.12.2017

 

Liikuntaseura Vihti-Gym ry järjesti 3.12.2017 Luksiassa, Nummelassa seuran oman joulunäytöksen, jossa esiintyjät pääsivät näyttämään syksyn aikana oppimiaan taitoja ja nauttimaan esiintymisen jännityksestä ja riemusta.  Joulujuhlassa oli kaksi näytöstä, joissa oli 21 ja 23 esitystä, mutta osittain eri ryhmiä. Yhteensä lähes 200 voimistelijaa ja urheilijaa esitti parastaan ihastuneelle ja hurjasti kannustavalle yleisölle.

Juhlassa oli kaksi näytöstä, jotta katsojat mahtuisivat paremmin nauttimaan esityksistä. Katsomo oli koko näytöksen ajan aivan täynnä, sillä lähes 750 katsojaa kannusti esiintyjiä. On upeaa, että seuran joulujuhla kerää näin paljon katsojia! Tuoleja oli tuotu myös lattiatasolle ja kaikki pääsivät katsomaan läheistensä esityksiä.

Päivän esitykset edustivat Vihti-Gymin kaikkia lajeja, eli joukkuevoimistelua, cheerleadingia, rytmistä voimistelua, tanssillista voimistelua ja tanssia.

Buffetista vastasivat joukkuevoimistelijat ja arvoista seuran ensi kesänä Suomi Gymnaestradaan osallistuva väki.Talkoolaisia oli saatu mukaan kiitettävä määrä.  Mahtavat talkoolaiset mahdollistivat  tämänkin tapahtuman järjestämisen, josta suurkiitos kaikille osallistuneille!

Juhlan yhteydessä palkittiin vuoden ohjaajana Johanna Määttä. Hänellä on monipuolinen ohjaajatausta ja Vihti-Gymillä on ollut onni saada hänet ohjaajaksi myös tänne Vihtiin. Hän on ohjannut seurassamme nyt muutaman vuoden sekä lasten että aikuisten ryhmiä. Tällä kaudella hänen luotettavasta ja ammattimaisesta ohjauksestaan ovat saaneet nauttia lasten tanssi- ja showtanssiryhmät sekä aikuisten RVP-jumppalaiset.  Hän on erittäin ammattitaitoinen, pidetty ja iloinen ohjaaja.

Vuoden talkoolainen on perinteisesti palkittu aina joulujuhlan yhteydessä ja tällä kertaa haluttiin nostaa esille ryhmä, joka on vuosia ollut apuna kaikissa tapahtumissa turvaten kisat, pelastaen monelta haaverilta ja paikaten tarvittaessa sattuneet vahingot. Vuoden talkoolaisia ovat aina iloiset, turvalliset ja ihanat SPR:n naiset Maisa Selimäki, Marjatta Lehtamo ja  Leila Tiainen.

Joulujuhlassa palkittiin myös syyskaudella erinomaisesti menestyneitä joukkueita. Tanssillisen voimistelun kisoissa saavutetuista mitaleista kukitettiin Alegria, Impulssi ja Korennot ja  cheerleadingin Super Cheer -kisoissa saaduista hopeamitaleista kukitettiin Vigor ja Vivacious. Kisakausi ei ihan vielä ole ohi kaikilla joukkueilla, joten hurjasti tsemppiä loppukauteen ja kisoihin:) 

Yleisö kannusti esiintyjiä hienosti ja tunnelma oli välillä aivan katossa. Esitykset muodostivat hienon kavalkadin eri-ikäisten esiintyjien taidoista ja esiintymisen riemusta. Todella lämminhenkinen ja iloinen juhla!

Kiitos kaikille juhlassa mukana olleille, nyt on joulun aika:)

 

Anne Kempas

 

Kesäleiri 2017

 

Jo perinteeksi muodostunut Voimistelullinen kesäleiri järjestettiin nyt viidettä kertaa! Tänä vuonna voimistelijoiden toiveesta treenattiin koko viikko maanantaista perjantaihin 12.-16.6.2017, osa osallistujista jopa yhdeksän tuntia päivässä! Leirille saatiin mukaan seuran uusia ikäluokkia, kun osallistujia oli neljästä eri joukkueesta yhteensä 25 voimistelijaa. Vanhimmat, yhdeksän vuotiaat olivat leirillä jo neljättä kertaa, kun nuorimmat, viisi vuotiaat osallistuivat ensimmäistä kertaa. Ohjaajina viikon aikana toimivat Niina Karjalainen, Aino Laitinen, Ellenoora Kähkönen, Emilia Kähkönen, Sofia Arvilommi ja Vilma Hiltunen.

Leiri aloitettiin maanantaina Puuhaparkissa, jossa päästiin temppuilemaan urheilukadulla, pomppulinnoissa, keppariradalla, kiipeilyvuorella sekä polkuautoilla. Sää ei valitettavasti suosinut leiriläisiä, kun vettä tuli kaatamalla, mutta menoa se ei hidastanut, kun vaan pysyi liikkeessä! Sadetta pidellessä pääsimme suunnittelemaan pukuja, vastailemaan tietovisaan, ihastelemaan isojen kimaltavia pukuja, sekä pohtimaan jokainen leirille henkilökohtainen kehitystavoite, jota kohti viikon aikana harjoiteltiin. Kiitos vielä Puuhaparkin henkilökunnalle joustavuudesta, hienosta asenteesta ja ystävällisestä palvelusta!

Loppuviikko liikuttiin Kuoppanummen palloilusalissa ja sen ympäristössä. Aamuisin jumpattiin musiikin tahtiin isolla porukalla kehittäen nopeutta, voimaa ja liikkuvuutta. Välinetekniikkaa ja lajitekniikkaa harjoiteltiin yksilöllisemmin pienemmissä porukoissa. Päivittäin saimme nauttia koulun keittiön maukkaan lounaan, tarjolla oli muun muassa makaronilaatikkoa, pinaattilettuja ja muita lasten suosikkeja. Välillä ulkoiltiin koulun pihalla, leikittiin kirkonrottaa, purkkista ja hyllypalloa. Torstaina kävimme harjulla pelaamassa lipunryöstöä, joka osoittautuikin lasten suosikiksi! Todettiin yhdessä, että harjulle tullaan kesälomallakin kavereiden kanssa leikkimään! Iltapäivisin kehitettiin lisäksi omia tavoiteliikkeitä pienissä ryhmissä, joista saatiin hyvää tukea ja tsemppiä samojen tavoitteiden saavuttamisessa muun muassa venytyksissä. Lasten suosikkia akrobatiaa oli joka päivä, opeteltiin käsilläseisontatemppuja, sekä erilaisia siltakaatoja ja kärrynpyöriä. Päivät päätettiin aina omien koreografioiden harjoittelemiseen, joihin tällä kertaa arvottiin ryhmät, musiikki ja teema, eli luovuutta vaadittiin extra paljon. Perjantaina olympialaisten jälkeen saatiinkin ihastella mitä hienoimpia esityksiä tangon, irlantilaisen tanssin, sambakarnevaalien ja baletin teemoihin! Leiri päätettiin Suomen juhlavuoden kunniaksi tehtyyn Hula Hula –teematanssiin, jolla päästään sitten juhannuksena osallistumaan maailmanennätyksen tavoitteluun!

Leirillä oli erityisen hienoa huomata, kuinka rohkeasti kaikki tytöt lähtivät uusiin haasteisiin mukaan kaveria tukien! Kaikkia leiriläisiä yhdisti rakkaus ja innostus lajia kohtaan, jossa joukkue erotkin väistyivät! Valitettavasti kaikki hyvä loppuu aikanaan, kuten meidän leirikin, mutta onneksi voimistelu ei! Vanhemmat pääsevät kesälomalla varmasti nauttimaan vielä monista uusista taiturimaisista voimisteluesityksistä tyttöjen toimesta:)

Käy katsomassa iloisia kuvia leiristä Kuvagalleriasta:)

Teksti ja kuvat: Niina Karjalainen

 

Ohjaajien kauden päätös 2017

 

Ohjaajien kauden päätöstä vietettiin aivan upeassa säässä Puuha Parkissa Ojakkalssa perjantaina 19.5.2017. Paikalla oli 16 ohjaajaa ja valmentajaa, jotka kokeilivat useita eri lajeja urheilukadulla, polkivat polkuautoja ja hyppivät kymmenillä trampoliineilla. 

Hullunhauskan urheilusuorituksen jälkeen oli hienoa vetäytyä aurinkoiselle terassille nauttimaan maittavasta illallisesta ja mukavasta yhdessäolosta. Puheensorinan voitti välillä Petri Munckin musisointi. Oli kiva päättää kausi rentoon ja iloiseen yhdessäoloon mukavissa puitteissa:)

 


 
Vivacious
Biancat

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaran kahteen näytökseen 13.5.2017

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaraan Luksiassa Nummelassa 13.5.2017. Juhlassa oli kaksi näytöstä, joissa näytöksiä seurasi yhteensä lähes 800 katsojaa.  Ohjelmia oli harjoiteltu ahkerasti ja samalla taidotkin olivat kehittyneet huimasti. Näytöksessä  nähtiinkin toinen toistaan hienompia esityksiä, joita yleisö eli mukana kannustaen ja innokkaasti taputtaen. Tuntuu siltä, että näytösten ohjelmat vain paranevat vuosi vuodelta, siitä suurkiitos ohjaajille ja valmentajille!

Seuran puheenjohtaja Anne Kempas toivotti katsojat tervetulleiksi ja kertoi Vihti-Gymin hyvästä toimintavuodesta. Seuran toiminta on ollut vilkasta, sillä seuran noin 80 ohjaajaa liikuttavat noin 800 vihtiläistä saleilla viikon jokaisen päivänä. Harrasteliikunnan ryhmien määrä on hyvällä mallilla ja kilpapuolella Vihti-Gym on saavuttanut tällä kaudella mahtavia tuloksia cheerleadingissa, joukkuevoimistelussa ja tanssillisessa voimistelussa.  

Kevätkimaran esitykset olivat monipuolisia, hauskoja ja koskettavia. Pienet esiintyjät saivat hymyn huulille aitoudellaan ja innostuksellaan, cheerleadingin ryhmät saivat katsojat mukaansa näyttävillä ja vauhdikkailla esityksillään, joissa hurjat heitot jännittivät katsojia. Rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimistelijoiden taidokkaat kilpaohjelmat aiheuttivat ihastusta ja liikutusta katsomossa.

Ensimmäisessä näytöksessä palkittiin vuoden jumpparina Ulla Linnavuori,  joka on aktiivinen aikuisliikkuja. Hän on aloittanut  1980-luvulla kuntojumppaajana ja äiti-lapsijumppaajana ja osallistunut vuosien varrella moninaisiin jumppiin. Tänäkin vuonna hän on  käynyt syvälihasjumpassa, laviksessa, zumbassa ja Ikivireiden kahdessa eri jumpassa. Aika hyvin keneltä tahansa, saati sitten jo varttuneemmalta naiselta!

Vuoden valmentajina palkittiin Trediat-joukkueen valmentajat Karoliina Koski ja Veera Lindholm. He ovat aloittaneet joukkuevoimistelu valmennusuransa vuonna 2009 ja ovat koko ajan valmentaneet samaa ryhmää aina esivalmennuksesta lähtien. Nyt valmennettavat tytöt kilpailevat 12 - 14 -vuotiaiden sarjassa ja heidän yhteinen polkunsa on kestänyt jo 8 vuotta. Työtä on tehty todella paljon ja tällä kaudella Trediat ovat harpanneet aimo askeleen kehityksessä eteenpäin. Tästä osoituksena joukkue on saavuttanut useita mitali- ja pistesijoja voimistelun eniten kilpaillussa lajissa. 

Lämmin kiitos kaikille Kevätkimaraan osallistuneille jumppareille, ohjaajille, katsojille ja talkoolaiselle, joita ilman tällaista tapahtumaa ei olisi mahdollista toteuttaa!

Kesällä jumpataan 31.5.2017  alkaen kesäjumpassa keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30 Väinämöisen kentän nurmikolla Nummelassa. Seuraava kausi alkaa 28.8.2017.Tulevasta kaudesta löytyy lisää tietoa kesän mittaan seuran nettisivuilta www.vihti-gym.fi sekä paikallislehdistä.

 

Oikein aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!

 

Anne Kempas

puheenjohtaja

Ulla Linnavuori
Veera Lindholma ja Karoliina Koski

 

Kauden käännös 15.1.2017

 

Ohjaajien kauden käännös alkoi aamulla Kuoppanummen koulun Tanssisalissa SPR:n hätäensiapukoulutuksella. Paikalla oli 26 ohjaajaa, valmentajaa ja johtokuntalaista, hieno joukko oppimassa ensiavun pääpiirteitä!

Ryhmä jaettiin pienempiin 3 hengen ryhmiin,  jotka kiersivät tehtävärastilta toiselle. Näin saatiin Anne-nukke elvytettyä, venähdykset sidottua ja monta hätätilannetta selvitettyä. Todella hyvä ja hyödyllinen koulutus kaikille! Kouluttajat olivat SPR:n keskustoimistosta Riina ja Tiina, jotka opastivat varmasti ja saivat osanottajat yrittämään parhaansa. Nyt on kaikilla enemmän valmiuksia auttaa hätätilanteissa ja 112-sovellukset asennettuina kännykässä.

Reippaan neljän tunnin koulutuksen jälkeen oli aika siirtyä kahvila Casaléniin salaattilounaalle. Aluksi Anne Kempas kertoi kevään kaudesta ja tapahtumista, jonka jälkeen herkullisten salaattien ja jälkiruokakakun  ääressä pöydissä kävi mukava puheen sorina. Hauskalla yhteisellä päivällä saatiin kevätkausi avattua:)

Lisää kuvia löytyy Kuvagalleriasta.

 

 

Joulujuhla 4.12.2016

 

Joulun tunnelma syntyy myös yhdessätekemisen hauskuudesta.  Liikuntaseura Vihti-Gym ry järjesti 4.12.2016  Luksiassa, Nummelassa seuran oman joulunäytöksen, jossa esiintyjät pääsivät näyttämään syksyn aikana oppimiaan taitoja ja nauttimaan esiintymisen jännityksestä ja riemusta.  Joulujuhlassa oli kaksi näytöstä, joissa molemmissa oli 24 esitystä, mutta osittain eri ryhmiä. Yhteensä lähes 200 voimistelijaa ja urheilijaa esitti parastaan monisatapäiselle yleisölle. 

Juhlassa oli kaksi näytöstä, jotta katsojat mahtuisivat paremmin nauttimaan esityksistä. Katsomo oli koko näytöksen ajan aivan täynnä, sillä yhteensä lähes 900 katsojaa kannusti esiintyjiä.  Tämä on Vihti-Gymin tapahtumien katsojaennätys, on upeaa, että seuran joulujuhla kerää näin paljon katsojia! Tuoleja oli tuotu myös lattiatasolle ja kaikki pääsivät katsomaan läheistensä esityksiä, mutta täpärälle se meni. 

Päivän esitykset edustivat Vihti-Gymin kaikkia lajeja, eli joukkuevoimistelua, cheerleadingia, rytmistä voimistelua, tanssillista voimistelua ja tanssia.

Buffetista vastasivat joukkuevoimistelijat ja arvoista cheerleaderit.Talkoolaisia oli saatu mukaan kiitettävä määrä. Yli  30 henkilöä kääri hihansa ja rakensi ja purki tapahtuman todella nopeasti, ikinä aiemmin ei ole tullut vähän yli tunnissa valmista! Mahtavat talkoolaiset mahdollistivat  tämänkin tapahtuman järjestämisen, josta suurkiitos kaikille osallistuneille!

Juhlan yhteydessä palkittiin vuoden ohjaajana Elina Lindholm, jolla on pitkä tausta Vihti-Gymissä. Hän on aikoinaan 2000-luvun alussa ollut voittamassa pronssia step-aerobicin MM-kisoissa Australiassa Vihti-Gymille. Sen jälkeen hän on kouluttautunut fysioterapeutiksi ja on valmentanut kilpa-aerobiccia, tehnyt fysiikkatestejä joukkuevoimistelijoille, ohjannut useita aikuisten tunteja, kauimmin syvälihasjumppa. Viimeiset kaksi vuotta hän on toiminut myös perheliikunnan ohjaajana. Hän on erittäin ammattitaitoinen, pidetty ja iloinen ohjaaja. 

Vuoden talkoolainen on Miia Hiltunen Hän on toiminut monessa roolissa jo vuosia vanhemman tyttärensä Trediat-joukkueen myötä. Miia on ollut huoltajana kahdessa suurtapahtumassa, eli Sun Lahdessa 2013 ja Gymnaestradassa 2015 ja sen lisäksi on ollut mukana kaikissa Vihti-Gymin tapahtumissa somistamassa, purkamassa, leipomassa ja pitämässä buffettia. Tällä kaudella hän on toiminut samassa roolissa myös nuoremman tyttärensä Lilette-joukkueen parissa ja Vihti-Gym haluaakin nostaa hänet esimerkiksi loistavasta talkoolaisesta, joka antaa omaa aikaansa pyyteettömästi seuralle ja toimii samalla hyvänä esimerkkinä myös uusille vanhemmille talkootoiminnasta.

Joulujuhlassa palkittiin myös syyskaudella hyvin menestyneitä joukkueita. Tanssillisen voimistelun kisoissa saavutetuista mitaleista kukitettiin Alegria ja Korennot.  Cheerleadingin Super Cheer -kisoissa puolestaan Vivacious nappasi kultaa, josta syystä heidät kukitettiin Joulujuhlassa. Vielä on edessä cheerleadingin SM-kisat, jossa Vihti-Gymillä on historiallisesti kaksi pienryhmää, eli Vompatit ja Volcanic. Tsemppiä joukkueille vielä kauden viimeisiin kisoihin! 

Yleisö kannusti esiintyjiä hienosti ja tunnelma oli välillä aivan katossa. Esitykset muodostivat hienon kavalkadin eri-ikäisten esiintyjien taidoista ja esiintymisen riemusta. Todella lämminhenkinen ja iloinen juhla!

Kiitos kaikille juhlassa mukana olleille, nyt on joulun aika:)

 

Anne Kempas

 

Kesäleirillä voimisteltiin innokkaasti uutta oppien!

 

Odotettu Vihti­Gymin voimisteluleiri pidettiin perinteikkäästi juhannusviikolla 20. - 23.6.2016 Kuoppanummen

koulukeskuksessa. Leirille osallistui 22 iloista ja energistä tyttöä, jotka leirin aikana pääsivät

harjoitelemaan erilaisilla voimisteluvälineillä, tekemään omia ohjelmia ja tutustumaan muihin

voimistelijoihin.

 

Voimisteluleiri järjestettiin tänä vuonna seuran pienimmille voimistelijoille, osallistujia oli kuuden

ja yhdentoista ikävuoden välillä seuran kolmesta eri ryhmästä. Ohjaajina leirillä toimivat Helen,

Niina ja Ronja, jotka olivat tytöille jo ennestään tuttuja kevään jumppatunneilta. Päivittäin tehtiin

tehokkaat aamuvoimistelut, joissa kehitettiin nopeutta, voimaa ja liikkuvuutta. Keskipäivällä

ulkoiltiin hauskojen ryhmäleikkien kera sekä harjoiteltiin välinetekniikkaa. Iltapäivisin treenattiin

uusia lajiliikkeitä ja ideoitiin omia koreografioita. Harjoitusten välissä pidetiin välipalahetkiä,

joilla tankattiin lisää energiaa ja samalla saatiin uusia kavereita, joiden kanssa jaettiin samoja

mielenkiinnon kohteita. Leirin retkikohteena toimi tällä kertaa Nummelan uimahalli, jossa päästiin

keskiviikkoaamuna polskimaan ja hyppimään, kun koko halli oli varattu tunniksi pelkästään

leiriläisille. Torstaina leiri päätettiin perinteisesti leiriolympialaisiin ja näytökseen, jossa päästiin

esittämään omat koreografiat vanhemmille.

 

Leiriohjaajat olivat erityisen iloisia kaikkien osallistujien innokkaasta asenteesta ja hienosta

tsempistä koko viikon ajan, jopa ilman isojen esimerkkiä osattiin harjoitella ahkerasti ja tehdä

omaa parasta. Viikko meni taas hujauksessa ja energiaa sekä innostusta olisi pienillä tytöillä

riittänyt varmasti vielä moneksi päiväksi lisää! Leirin oppien kautta harjoittelua jatketaan varmasti

myös kesätauolla ja syksyllä palataan harjoituksiin entistä motivoituneempina!

 

Voimistelullista kesää kaikille!

 

Niina Karjalainen, leirin ohjaaja

 

Lisää kuvia löytyy Kuvagalleriasta.

Vuoden valmentajat Katja Hakala ja Mirka Räsänen

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaran kahteen näytökseen 14.5.2016

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaraan Luksiassa Nummelassa14.5.2016. Juhlassa oli kaksi näytöstä, joissa näytöksiä seurasi yhteensä lähes 800 katsojaa.  Ohjelmia oli harjoiteltu ahkerasti ja samalla taidotkin olivat kehittyneet huimasti. Näytöksessä  nähtiinkin toinen toistaan hienompia esityksiä, joita yleisö eli mukana kannustaen ja innokkaasti taputtaen. Tuntuu siltä, että näytösten ohjelmat vain paranevat vuosi vuodelta, siitä suurkiitos ohjaajille ja valmentajille!

Seuran puheenjohtaja Anne Kempas toivotti katsojat tervetulleiksi ja kertoi Vihti-Gymin hyvästä toimintavuodesta. Seuran toiminta on ollut vilkasta, sillä seuran noin 70 ohjaajaa liikuttavat vihtiläisiä saleilla viikon jokaisen päivänä. Harrasteliikunnan ryhmien määrä on hyvällä mallilla ja kilpapuolella Vihti-Gym on saavuttanut hyviä tuloksia cheerleadingissa, tanssillisessa voimistelussa ja joukkuevoimistelussa.  Vihti-Gym on kunnan suurin seura jäsenmäärältään yli 800 jäsenen voimin. 

Seuran perustaja ja kunniapuheenjohtaja Varpu Joenrinne puolestaan kertoi seuran perustamisesta ja sen kasvamisesta monipuolikseksi suurseuraksi. Hän toivotti esiintyjille tsemppiä ja kannusti ilolla katsomossa:)

Kevätkimaran esitykset olivat monipuolisia, hauskoja ja koskettavia. Pienet esiintyjät saivat hymyn huulille aitoudellaan ja innostuksellaan, cheerleadingin ryhmät saivat katsojat mukaansa näyttävillä ja vauhdikkailla esityksillään, joissa hurjat heitot jännittivät katsojia. Rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimistelijoiden taidokkaat kilpaohjelmat aiheuttivat ihastusta ja liikutusta katsomossa.

Ensimmäisessä näytöksessä palkittiin vuoden jumppari Marianne Ilkanheimo joka on aktiivinen aikuisliikkuja. Hän on jo vuosia käynyt Vihti-Gymin jumpissa useita kertoja viikossa. Marianne Ilkanheimo on sinnikäs, motivoitunut ja kunnostaan erinomaisesti huolta pitävä jumppari.

Toisessa näytöksessä palkittiin vuoden vuoden valmentajina Katja Hakala ja Mirka Räsänen, jotka valmentavat cheerleadingin 13 - 16 -vuotiaiden valmennusryhmä Vigoria. He ovat aloittaneet ohjaamisen jo vuosien sitten tanssin harrasteryhmistä, joista he ovat siirtyneet cheerleadingin pariin ihan lajin Vihti-Gymiin tulosta alkaen. Viime vuosina he ovat tehneet pitkäjänteistä työtä Vigor-joukkueen eteen ja siitä kruununa onkin Vigorin saavuttama kolmas sija Super Cheer -kisoissa viime syksynä! Tänä vuonna Vigor on suurempi kuin koskaan ja sen upeat valmentajat ovat valmiina kauden vielä tuleviin haasteisiin. 

Lämmin kiitos kaikille Kevätkimaraan osallistuneille jumppareille, ohjaajille, katsojille ja talkoolaiselle, joita ilman tällaista tapahtumaa ei olisi mahdollista toteuttaa!

Kesällä jumpataan1.6.2016  alkaen kesäjumpassa keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30 Väinämöisen kentän nurmikolla Nummelassa. Seuraava kausi alkaa 29.8.2016.Tulevasta kaudesta löytyy lisää tietoa kesän mittaan seuran nettisivuilta www.vihti-gym.fi sekä paikallislehdistä.

 

Oikein aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!

 

Anne Kempas

puheenjohtaja

Anne Kempas ja vuoden jumppari Marianne Ilkanheimo

 

 

Ohjaajien kauden käännös 13.1.2016

 

Ohjaajien kauden käännöstä vietettiin Salmisaaren liikuntakeskuksessa keskiviikkona 13.1.2016 klo 17.30 alkaen.

Kirpeän pakkasen vallitessa joillakin oli pieniä kommervenkkeja perille pääsyssä, mutta lopulta kaikki ehtivät FunGo Cafe-Bariin. Aluksi Anne Kempas kertoi kevään kaudesta ja tapahtumista ja salaatin ääressä pöydissä kävi mukava puheen sorina.

Iltapalan jälkeen lähdettiin kohti Kiipeilyareenaa, jossa ohjaajista kuoriutui varsin hyviä kiipeilijöitä! Ihan kaikki eivät kiivenneet, vaan ihailivat ja kuvasivat toisten suorituksia ja juttelivat muuten mukavia. Ohjaajia oli paikalla 20 ja ilta sujui rennoissa tunnelmissa yhdessäolosta nauttien:)

Lisää kiipeilykuvia löytyy Kuvagalleriasta.

 

Toinen vuoden ohjaajista: Jukka Saros ja Virpi Leino sekä Anne Kempas
Elämäntapatalkoolainen Raili Sarjokoski ja vuoden talkoolainen Tuomas Tiainen

 

Joulujuhla 5.12.2015

 

Liikuntaseura Vihti-Gym ry järjesti 5.12.2015 Luksiassa, Nummelassa seuran oman joulunäytöksen . Joulujuhlassa oli kaksi osiota, joista ensimmäisellä puoliskolla esiintyi 13 ryhmää ja väliajan jälkeen 14 ryhmää, joissa lähes 200 voimistelijaa esitti upeita ohjelmiaan.

Juhla oli jaettu kahteen osaan, jotta katsojat mahtuisivat paremmin nauttimaan esityksistä. Katsomo oli koko näytöksen ajan aivan täynnä, sillä yhteensä 768 katsojaa kannusti esiintyjiä.  Tämä on Vihti-Gymin tapahtumien katsojaennätys, on upeaa, että seuran joulujuhla kerää näin paljon katsojia! Lisätuoleja haettiin lattiatasolle ja kaikki pääsivät katsomaan läheistensä esityksiä, mutta ensi vuonna mietinnässä on juhlan jakaminen kolmeen osaan, jotta kaikki mahtuisivat katsomoon istumaan.

Päivän esitykset edustivat Vihti-Gymin kaikkia lajeja, eli joukkuevoimistelua, cheerleadingia, rytmistä voimistelua, tanssillista voimistelua ja tanssia.

Ennen juhlaa alkoivat jo joulumyyjäiset, joiden tuotto käytetään joukkuevoimistelijoiden eri joukkueiden hyväksi. Arpoja puolestaan myytiin Biancat-joukkueen hyväksi. Buffetista vastasivat cheerleaderit.Talkoolaisia oli saatu mukaan kiitettävä määrä. Yli  30 henkilöä kääri hihansa ja rakensi ja purki tapahtuman todella nopeasti. Talkoolaiset mahdollistivat  tämänkin tapahtuman järjestämisen, josta suurkiitos kaikille osallistuneille!

Juhlan yhteydessä palkittiin vuoden ohjaajina Jukka Saros ja Vesa Patrikainen, joista Jukka on jo 13 vuotta ohjannut Miesten jumppaa ja Vesa tullut mukaan toiseksi ohjaajaksi viitisen vuotta sitten. Miehet urheilevat kaksi kertaa viikossa pelaten sählyä ja jumpaten joko kuntopiirissä tai jonkun vierailevan ohjaajan kanssa. Porukkaa pitää koossa hyvä henki ja halu liikkua mahdollisimman monipuolisesti.

Vuoden talkoolainen on Tuomas Tiainen Hänen tyttärensä urheilee Vigorissa ja Tuomas on ollut jo vuosia mukana kaikissa Vihti-Gymin tapahtumissa talkoolaisena sekä rakentamassa, että purkamassa tapahtumia. Hän on todella luotettava talkoolainen, jonka apuun voi aina luottaa!

Vihti-Gym halusi erityisesti muistaa "elämäntapatalkoolaista" Raili Sarjokoskea, joka on ollut mukana seuran toiminnassa alusta alkaen jo vuodesta 1976. Hän on perustajajäsen, joka on toiminut ohjaajana, ollut johtokunnassa, osallistunut useisiin Gymnaestradoihin sekä valtakunnallisiin Voimisteluliiton tapahtumiin. Raili on aina mukana auttamassa tapahtumissa ja tekee sen ilolla levittäen hyvää tuulta ympärilleen.

Yleisö kannusti esiintyjiä hienosti ja tunnelma oli välillä aivan katossa. Esitykset muodostivat hienon kavalkadin eri-ikäisten esiintyjien taidoista ja esiintymisen riemusta. Todella lämminhenkinen ja iloinen juhla!

Kiitos kaikille juhlassa mukana olleille, nyt on joulun aika:)

 

Anne Kempas

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaran kahteen näytökseen 9.5.2015

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaraan Luksiassa Nummelassa 9.5.2015. Juhlassa oli kaksi näytöstä, joissa näytöksiä seurasi yhteensä yli 700 katsojaa.  Ohjelmia oli harjoiteltu ahkerasti ja samalla taidotkin olivat kehittyneet huimasti. Näytöksessä  nähtiinkin toinen toistaan hienompia esityksiä, joita yleisö eli mukana kannustaen ja innokkaasti taputtaen. Tuntuu siltä, että näytösten ohjelmat vain paranevat vuosi vuodelta, siitä suurkiitos ohjaajille ja valmentajille!

 

Seuran puheenjohtaja Anne Kempas toivotti katsojat tervetulleiksi ja kertoi Vihti-Gymin hyvästä toimintavuodesta. Seuran toiminta on ollut vilkasta huolimatta vähentyneistä salivuoroista. Harrasteliikunnan ryhmien määrä on onnistuttu säilyttämään kutakuinkin ennallaan ja kilpapuolella Vihti-Gym on saavuttanut hyviä tuloksia cheerleadingissa, tanssillisessa voimistelussa, tanssissa ja joukkuevoimistelussa.  Vihti-Gym on kunnan suurin seura jäsenmäärältään yli 800 jäsenen voimin. 

 

Kevätkimaran esitykset olivat monipuolisia, hauskoja ja koskettavia. Pienet esiintyjät saivat hymyn huulille aitoudellaan ja innostuksellaan, cheerleadingin ryhmät saivat katsojat mukaansa näyttävillä ja vauhdikkailla esityksillään ja rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimistelijoiden taidokkaat kilpaohjelmat aiheuttivat ihastusta ja liikutusta katsomossa.

 

Ensimmäisessä näytöksessä palkittiin vuoden jumppari Kaarina Alasentie, joka on aktiivinen aikuisliikkuja. Hän on jo vuosia käynyt Vihti-Gymin jumpissa useita kertoja viikossa. Kaarina Alasentie on sinnikäs, motivoitunut ja kunnostaan erinomaisesti huolta pitävä jumppari.

 

Ensimmäisessä näytöksessä kukitettiin myös tanssillisen voimistelun ryhmä Impulssi, joka sai pronssimitalin Voimisteluliiton valtakunnallisessa SHOW-tapahtumassa Seinäjoella huhtikuussa.

 

Toisessa näytöksessä vuoden juniorivalmentajana palkittiin Noora Launonen, joka on reipas ja innostava, erittäin luotettava ja tunnollinen, synnäinen ohjaaja! Hän urheilee vielä itsekin cheerleading-joukkue VGC Vivaciousissa. Häneen luottavat seuran johto, muut valmentajat, joukkuekaverit sekä valmennettavat VGC Viablessa.

Näytösten lopuksi tanssittiin yhdessä yleisön kanssa tulevan kesän Gymnaestradan tapahtumatanssi, joka on helppo ja mukaansatempaava flash mop dance. Se tulee taatusti kuulumaan kesäisessä Helsingissä heinäkuussa!

Lämmin kiitos kaikille Kevätkimaraan osallistuneille jumppareille, ohjaajille, katsojille ja niille yli 30 talkoolaiselle, joita ilman tällaista tapahtumaa ei olisi mahdollista toteuttaa!

Kesällä jumpataan 3.6.2015 alkaen kesäjumpassa keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30 Väinämöisen kentän nurmikolla Nummelassa. Seuraava kausi alkaa 1.9.14.Tulevasta kaudesta löytyy lisää tietoa kesän mittaan seuran nettisivuilta www.vihti-gym.fi sekä paikallislehdistä.

 

Oikein aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!

 

 

 

Anne Kempas

puheenjohtaja

 

 

 

Vuoden juniorivalmentaja Noora Launonen
Impulssi

 

Kuvat Anne Kempas

Ohjaajien kauden käännös 14.1.2015

 

Ohjaajien kauden käännös pidettiin Vihti Bowlingissa keskiviikkona 14.1.2015 klo 18.00 alkaen iltapalan ja keilailun merkeissä. Ohjaajia oli paikalla 22 ja ilta sujui rennoissa tunnelmissa kaudesta, voimistelusta ja tulevista tapahtumista jutellen ja keilaillen.

Mukava ilta yhdessä!

Killan Kynttiläilta Nummelan seurakuntatalolla 19.11.2013. Kuva Anne Kempas

Killan perinteistä Kynttiläiltaa vietettiin  tiistaina 19.11.2013 Nummelan seurakuntakeskuksen takkahuoneessa.

Ilta oli oikein tunnelmallinen ja lämminhenkinen. Kiitos kaikille mukana olleille!

Taiteilua tasapainotunnilla. Kuva Eveliina Rajajärvi.

 

Liikunnaniloa Vihti-Gymin kesäleirillä kesällä 2013!

Vihti-Gym järjesti voimistelullisen kesäleirin juhannusviikolla Kuoppanummen koululla Nummelassa. Leirille ilmoittautui huimat 33 lasta, osalla oli aiempaa voimistelutaustaa, osa tuli ensimmäistä kertaa tutustumaan lajin saloihin, joten vauhdikasta viikkoa osattiin odottaa!

Leiri aloitettiin maanantaina erilaisilla tutustumisleikeillä, joissa saatiin heti tusina uusia kavereita. Ennen lounasta ja välipalaa keskityttiin aina päivittäin vaihtuviin voimisteluteemoihin; kuten tasapainoon, hyppyihin, akrobatiaan, vartalo- ja välinetekniikkaan. Voimistelutuntien välissä päästiin tutustumaan erilaisiin ja osaksi myös uusiin liikuntamuotoihin ja lajeihin, kuten ultimate, yleisurheilu, lötköpötkösähly, pesäpallo, sekä polttopallo. Hauskimmaksi kuitenkin osoittautui norsupallo, jossa pelattiin isolla jumppapallolla jalkapallon säännöin. Iltapäivisin oli luvassa aina temppurata, jossa muisteltiin päivän aikana opittuja taitoja, sekä kulutettiin viimeisetkin energiat monipuolisesti liikkuen. Päivittäin oli myös runsaasti vapaa-aikaa, jolloin tytöt innostuivat kokeilemaan muun muassa erilaisia voimisteluvälineitä, sekä tekemään kavereiden kanssa voimisteluesityksiä.

Keskiviikkona oli edessä retkipäivä, jolloin katseet suunnattiin kohti Enäjärven luontopolkua. Uusi kohde herätti lapsissa mielenkiintoa johon he pääsivätkin tutustumaan pienen tehtävän myötä. Tyttöjen tuli bongata ja rastita paperilla lukevat kosteikon eliöt. Hienosti kaikki löysivätkin suurimman osan vaadituista. Tytöt näkivät muun muassa sudenkorentoja, ahdinpartaa, sammakoita sekä osmankäämiä. Eniten päänvaivaa taisivat tuottaa lokki ja rapu. Lopuksi nautittiin eväitä lintutornissa kauniissa auringon paisteessa.

Päätöspäivänä järjestettiin paljon odotetut leiriolympialaiset. Aluksi jaettiin joukkueet, joille tytöt saivat itse keksiä nimet. Leiriolympialaisissa tytöt kilpailivat yksilöinä tarkkuusheitossa, nopeusradalla, vanteen pujotuksessa, pussihyppelyssä, tukkihumalassa sekä sulan kuljetuksessa. Yksilötehtävissä Sofia taisi rohmuta kaikista eniten kärkisijoja. Joukkueina kilpailtiin erilaisissa nopeutta ja tarkkuutta vaativissa viesteissä, tavaran haku kisassa, vanneringissä sekä loppuhuipennukseksi tietovisassa. Joukkuetehtävissä kisa menikin jännäksi ja voitto jaettiin Ice cream -teamin, sekä Pähkinäkissojen kesken. Tietovisan voitto meni Tiikereille. Leiriolympialaisissa sekä koko leirin aikana palkittiin lisäksi muita onnistujia ja tsemppareita. Jokaisesta onnistumisesta sai palkinnoksi yhden strassin tai paljetin, jonka sai liimata leirihuiviin.

Leirin päätteeksi järjestettiin leirinäytös, jonne kaikki vanhemmat ja ystävät oli kutsuttu katsomaan tyttöjen tekemiä esityksiä, joissa he saivat esitellä leirillä opittuja taitojaan. Ohjaajat jakoivat noin kuuden hengen ryhmiä, jonka jälkeen tytöt saivat päättää ohjelman mahdollisen välineen, musiikin ja liikkeet. Torstai-iltapäivänä tyttöjä odottikin iso yleisö, kun lähes jokaisen tytön perhe oli tullut katsomaan esityksiä. Yleisö sai nauttia hienoista, omaperäisistä, taidokkaista ja rohkeasti esitetyistä ohjelmista. Jotkut tytöistä intoutuivat esittämään vielä toisenkin ohjelman yksin tai pareittain.

Lapset olivat leirin aikana todella reippaita, jokainen päivä ja tehtävä aloitettiin aina tarmokkaasti, intoa puhkuen ja toisia tsempaten. Ohjaajien mielestä hienointa oli nähdä kuinka lapset innostuivat liikunnasta ja voimistelusta ja sitä myötä oppivat uusia asioita nopeasti. Myös vanhemmat antoivat hyvää palautetta ja voimistelullisen kesäleirin toivottiin jäävän perinteeksi tästä eteenpäin!

Myös paikallinen lehti Luoteis-Uusimaa kävi tutustumassa Vihti-Gymin kesäleiriin, jutun voit lukea 20.6.2013 ilmestyneestä numerosta!

 

 

Leirin päätteeksi käytiin jäätelökioskilla. Kuvat Eveliina Rajajärvi.
Matkalla tutustumaan Enäjärven ympäristöön.
Maittava lounas.

 

Ohjaajien kauden päätös

 

Ohjaajien kauden päätös pidettiin keskiviikkona 15.5.2013 klo 18.00 ravintola San Pietrossa, Nummelassa.

 

Kauden päätös oli mukava yhteinen ilta yhdessä pizzan ja salaatin merkeissä. Tilaisuudessa kävi mukava porina, kun ohjaajat tapasivat toisiaan muutenkin kuin salilla ja vaihtoivat kuulumisia. Ilta palkitsi pitkän kauden jälkeen hauskalla tuokiolla yhdessä.

Illan jälkeen oli hyvä lähteä kesälaitumille ja jättää kausi taakseen. Kesällä nautitaan auringosta ja mukavista kesätapahtumista. Uusi kausi koittaa sitten syyskuussa.

Vuoden jumppari Heidi Huusko ja Anne Kempas.
Kuva Tarja Omenainen.

Vihti-Gym juhli Kevätkimarassa kauden päätöstä Äitienpäivänä

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaraan Luksiassa Nummelassa Äitienpäivänä 12.5.2013. Kevätkimaran teemana oli tällä kertaa "Metsä". Metsässä tavattiin sammakoita, mehiläisiä, keijukaisia, peikkoja ja kaikenlaisia kulkijoita pikku taaperoista isoäiteihein.  Ohjelmien taso oli korkea, sillä niitä oli hiottu saleissa ahkerasti koko kevät. Sali oli somistettu metsän eläimin ja Sun Lahti aurinkoilmapalloin.

 

Seuran puheenjohtaja Anne Kempas toivotti katsojat tervetulleiksi ja kertoi Vihti-Gymin hienosta toimintavuodesta. Saleilla on liikuttu ahkerasti ja seuran toiminta on laajentunut edelleen. Vihti-Gym on kunnan suurin seura jäsenmäärältään yli 900 jäsenen voimin. Harrasteliikunnan ryhmiä on ennätysmäärä ja kilpapuolella Vihti-Gym on saavuttanut tällä kaudella useita mitaleja cheerleadingissä, tanssillisessa voimistelussa ja tanssissa. 

 

Kevätkimaran esitykset olivat monipuolisia, hauskoja ja koskettavia. Pienet esiintyjät saivat hymyn huulille aitoudellaan ja innostuksellaan, cheerleadingin ryhmät saivat katsojat mukaansa näyttävillä ja vauhdikkailla esityksillään ja rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimistelijoiden taidokkaat kilpaohjelmat aiheuttivat ihastusta ja liikutusta katsomossa. Kahdessa näytöksessä oli yhteensä lähes 600 katsojaa.

 

Ensimmäisessä näytöksessä palkittiin Vuoden jumppari Heidi Huusko, joka on aktiivinen aikuisliikkuja. Hän on jo vuosia käynyt Vihti-Gymin jumpissa useita kertoja viikossa. Heidi Huusko on myös aina valmis kokeilemaan ennakkoluulottomasti uusia jumppia ja lähtee niihin innolla mukaan.

 

Ensimmäisessä näytöksessä palkittiin myös Vuoden valmentaja Taru Salonen. Tämä kausi on ollut Vihti-Gymin cheerleadingille menestyksekäs. Kun cheerleading noin 5 vuotta sitten alkoi Vihti-Gymissä, oli jo heti alussa nähtävissä, että lajista tulee suosittu. Tavoitteellinen, sinnikäs ja hyvä harjoittelu sekä peräänantamaton ja omaan näkemykseensä luottava valmennus tuottavat hienoja tuloksia. Ilman Taru Salosta, ei Vihti-Gymissä olisi cheerleadingia, sillä hän toi lajin mukanaan palatessaan seuraan vuosien tauon jälkeen takaisin. Hänen valmentamansa pienryhmät Vitality ja Volume ovat menestyneet kisoissa ja cheerleadingista on tullut vahva osa Vihti-Gymiä.

 

Näytöksessä kukitettiin cheerleadingin SM-kisoissa viime joulukuussa pronssia Ryhmästunt, sekajoukkue sarjassa voittanut Volume. Lisäksi kukitettiin Voimisteluliiton Pohjanmaan Show-aluetapahtumassa tammikuussa mitalit saavuttaneet joukkueet, eli kultaa tanssillisessa voimistelussa voittanut Illuusio ja hopeaa saavuttanut Impulssi sekä hopeaa vapaatanssissa saavuttanut Mai COD. Lisäksi Illuusio voitti hopeaa myös Etelä-Suomen Show-aluetapahtumassa keväällä. Sylintäydeltä onnea voittaneille joukkueille! 

 

Talkoolaiset antoivat seuralle lahjaksi viikonloppunsa. Talkoolaisia olikin lähes 30 mukana auttamassa, josta suurkiitos kaikille!  

 

Kesäloma siintää jo silmissä ja samalla loppuu Vihti-Gymin toimintakausi. Kesällä jumpataan 5.6.13 alkaen kesäjumpassa keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30 Väinämöisen kentän nurmikolla Nummelassa ja seuraava kausi alkaa 2.9.13. Tulevasta kaudesta löytyy lisää tietoa kesän mittaan seuran nettisivuilta www.vihti-gym.fi sekä paikallislehdistä.

 

Oikein aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!

 

 

 

Anne Kempas

puheenjohtaja

 

 

Vuoden valmentaja Taru Salonen.
Kuva Matti Keinonen

 

Kultajoukkue Illuusio. Ylärivissä vasemmalta Pipsa Soikkeli, Sara Räty, Veera Lindholm, Karoliina Koski, Juulia Jääskeläinen ja Sirri Rimppi. Edessä valmentajat Kristiina Järvinen ja Satu Rautiala.
Ylärivissä Impulssi, keskellä Illuusio ja alarivissä Mai COD
Hopeajoukkue Impulssi: Alarivissä vasemmalta Anniina Järvinen, Lea Heikkilä ja Johanna Huhtanen. Keskirivissä Kristiina Järvinen, Pirita Vuorisalo ja Onerva Manninen. Ylärivissä Anna Rantanen ja Satu Rautiala.

 

Upea päivä Vihti-Gymille; kolme mitalia!

 

Pohjanmaan alueen SHOW-tapahtuma järjestettiin Jalasjärvellä yhteistyössä Voimisteluliiton ja Jalasjärven Naisvoimistelijoiden kanssa 26.1.2013.

Vihti-Gymistä kilpailuissa oli mukana kolme joukkuetta kahdessa eri sarjassa. Osa joukkueista aloitti matkansa jo edellisenä iltana yöpyen lähistöllä mökeissä, jotta ehtivät valmistautumaan heti aamutuimaan pirteinä.

Tanssillisessa voimistelussa ei tällä kertaa ollut kuin yksi sarja, eli yli 16 v. Tästä johtuen oltiin siinä kutkuttavassa tilanteessa, että valmennettavat ja valmentajat kilpailivat samassa sarjassa. Tällä kertaa kultaa nappasi Illuusio ja Impulssi tuli hienosti toiseksi. Vihti-Gym sai siis historiallisen kaksoisvoiton ja Illuusion valmentajat Kristiina Järvinen ja Satu Rautiala nousivat siis tuplamitalisteiksi:)

 

Illuusiossa voimistelevat Juulia Jääskeläinen, Karoliina Koski, Veera Lindholm, Sara Räty, Sirri Rimppi ja Pipsa Soikkeli. Heitä valmentavat Kristiina Järvinen ja Satu Rautiala.

Impulssissa voimistelevat Lea Heikkilä, Johanna Huhtanen, Anniina Järvinen, Kristiina Järvinen, Onerva Manninen, Anna Rantanen, Satu Rautiala ja Pirita Vuorisalo. Ryhmä vastaa itse omasta valmennuksestaan.  

Vapaatanssin yli 16 v. sarjassa puolestaan Mai COD nappasi hopeaa. Joukkueessa tanssivat Sonja Isaksson, Marju Kangasniemi, Janika Kiuru, Tiia Manninen  ja  Hetti Tamminiemi. Ryhmää valmentavat Hetti Tamminiemi ja Tiia Manninen.

Mahtava suoritus, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia kisoja! Paljon onnea ja tsemppiä harjoituksiin:)

Toukkari-heitto kisoissa (kuva Katja/Vigor)
Noora, Vilja, Nea, Nina, Oona, Joanna
Pystyn, tottakai!
 
Tätä mantraa hoettiin cheerleadereiden mielissä kun aloitettiin kesällä 2012 treenata ensimmäistä kertaa pienryhmässä. Tämä harjoittelu tuotti tulosta jo nopealla aikavälillä, sillä Vihti-Gymin Vitality voitti prossia Suomen Cheerleadingliiton järjestämissä Syyskisoissa Seinäjoella 29.9.2012 sarjassa Ryhmästunt tytöt. Vitality koostuu kuudesta 13-16 vuotiaasta urheilijasta. Joukkueessa urheilevat Oona Kiviniemi, Noora Launonen, Joanna Remes, Nina Remes, Nea Vihikainen ja Vilja Veikkolainen. Joukkuetta valmentaa Taru Salonen.
 
Tytöt ovat aiemmin treenanneet ja kisanneet Vihti-Gymin isommissa kilpacheerleadingjoukkueissa Viablessa, Vigorissa ja Volumessa. Kesällä 2012 koottiin ensimmäistä kertaa Vihti-Gymissä kaksi pienryhmää.
 
Syyskisojen tavoitteena oli saada positiivinen kokemus pienryhmänä kilpailemisesta ja esittää puhdas suoritus kisamatolla. Tavoitteet täyttyivät ja palkkioksi tuli upea sijoitus! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti joulukuun Kilpa-cheerledingin Suomen mestaruuskilpailuja, joihin Vitality osallistuu ensimmäisenä vihtiläisenä joukkueena . Sitä ennen on kuitenkin edessä ohjelman vaikeuttaminen ja paljon treeniä!
 
Hyvä Vitality!
 
 

 
 

 

Vuoden jumppari Heidi Hirvonen
Vuoden ohjaaja Johanna Ranta

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaraan

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaraan  Luksiassa Nummelassa lauantaina 12.5.2012. Vuoden 2012 Kevätkimaran teemana oli tällä kertaa "Matkustan ympäri maailmaa". Maailmanympärimatkalla tutustuttiin uusiin maihin ja ystäviin ja sali oli somistettu eri maiden lipuin. Esityksissä nähtiin jumppareita pikku taaperoista isoäiteihin ja ohjelmien taso oli korkea, sillä niitä oli hiottu saleissa ahkerasti koko kevät.

 

Seuran puheenjohtaja Anne Kempas toivotti katsojat tervetulleiksi ja kertoi Vihti-Gymin hienosta toimintavuodesta. Seura sai PRIIMA-aikuisliikunnan laatuseura-sertifikaatin Voimisteluliitolta viime kauden lopuksi kesällä, jonka lisäksi seura on Nuoren Suomen Sinettiseura. Tänä keväänä seura on saavuttanut menestystä tanssillisessa voimistelussa, josta kirkkaimpina loistavat Impulssin ja Illuusion mitalit Voimisteluliiton valtakunnallisesta Show-tapahtumasta.

 

Kevätkimaran esitykset olivat monipuolisia, hauskoja ja koskettavia. Pienet esiintyjät saivat hymyn huulille aitoudellaan ja innostuksellaan, tanssiryhmät saivat katsojat mukaansa rytmikkäillä esityksillään ja rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimistelijoiden taidokkaat kilpaohjelmat aiheuttivat ihastusta ja liikutusta katsomossa.  Kahdessa näytöksessä oli yhteensä 550 katsojaa.

 

Ensimmäisessä näytöksessä palkittiin  Vuoden Jumpparina Heidi Hirvonen, joka on aktiivinen aikuisliikkuja. Hän on jo vuosia käynyt Vihti-Gymin jumpissa useita kertoja viikossa ja on innostunut sekä taatusti kaikkensa tunneilla antava jumppari. 

 

Ensimmäisessä näytöksessä palkittiin myös Vuoden Ohjaajana Johanna Ranta, joka ohjaa Satujumppaa ja Soveltavaa Sirkusjumppa. Hän on aktiivinen, luova ja innostava ohjaaja, jolla on erittäin hyvä ote lapsiin. 

 

Näytöksessä kukitettiin Voimisteluliiton Valtakunnallisessa Show-tapahtumassa huhtikuussa mitalit saavuttaneet joukkueet ja niiden valmentajat, eli kultaa yli 20-vuotiaiden sarjassa voittanut Impulssi ja hopeaa yli 16-vuotiaiden sarjassa voittanut Illuusio. Impulssia valmentaa Heli Hämäläinen ja Illuusiota Kristiina Järvinen ja Satu Rautiala. Sylintäydeltä onnea vielä voittaneille joukkueille! 

 

Talkoolaiset antoivat seuralle lahjaksi viikonloppunsa, ilman heitä olisi liki mahdotonta järjestää näin suurta tapahtumaa. Heitä olikin lähes 30 mukana auttamassa, josta suurkiitos kaikille!  

 

Kesäloma jo siintää silmissä ja samalla loppuu Vihti-Gymin toimintakausi. Kesällä jumpataan kesäjumpassa keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30 Väinämöisen kentän nurmikolla Nummelassa ja seuraava kausi alkaa 3.9.12. Tulevasta kaudesta löytyy lisää tietoa kesän mittaan seuran nettisivuilta www.vihti-gym.fi sekä paikallislehdistä.

 

Oikein aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!

 

 

 

Anne Kempas

puheenjohtaja

Impulssi kultamitalisteina
Illuusio hopeamitalit kaulassaan

 

VIHTI-GYMILLE KULTAA JA HOPEAA

Suomen Voimisteluliiton valtakunnallisessa Show-kilpailussa Valkeakoskella 28.4.12 venyttiin palkintopallille kahteen otteeseen Vihti-gymin tanssillisen voimistelun joukkueiden upeilla suorituksilla.


Tanssillisen voimistelun 16-19 -vuotiaiden sarjassa Illuusio saavutti hopeaa pistein 157. Ainoastaan yhden pisteen ero jäi kisan voittajaan Raahen Naisvoimistelijoiden Mainingit-joukkueeseen, 158 pistettä. Kolmanneksi sijoittui Iisalmen naisvoimistelijoiden Kipinät-joukkue pistein 145. Tuomarit arvostivat Illuusion varmaa ja voimakasta suorittamista. Hyvä ulkoasu ja teema pysyi yllä koko ohjelman ajan ja koreografiasta tulikin sarjan parhaat pisteet. Illuusiossa voimistelevat Pipsa Soikkeli, Juulia Jääskeläinen, Sara Räty, Karoliina Koski ja Veera Lindholm. Tytöt olivat pisteisiinsä ja suoritukseensa oikein tyytyväisiä ja hopea otettiin onnellisina vastaan. Joukkuetta valmentavat Kristiina Järvinen ja Satu Rautiala.


Vihti-gymin Impulssi häikäisi upealla ohjelmallaan tanssillisen voimistelun yli 20-vuotiaiden sarjassa ottaen kullan itselleen pistein 162. Toiseksi tuli Kannelmäen Voimistelijoiden Alicia pistein 160 ja kolmannen sijan jakoivat Mikkelin Naisvoimistelijat Safron sekä Oulun Voimistelijoiden Terrakotta pistein 156. Myös Impulssi sai ohjelman koreografiasta sarjansa parhaat pisteet, ohjelmasta sanottiin seuraavaa: "Näyttävä alku, sykähdyttävä keskikohta ja koskettava loppu". Ohjelma herätti tuomareissa kylmiä väreitä ja suuria tunteita. Suorituskin oli nautittavaa ja taidokasta tekemistä. Impulssissa voimistelevat Kristiina Järvinen, Johanna Huhtanen, Verna Pulkka, Anniina Järvinen, Anna Rantanen, Satu Rautiala, Pirita Vuorisalo, Onerva Manninen, Essi Pesonen ja Netta Laustio. Joukkuetta valmentaa Heli Hämäläinen.


Nämä huikeat mitalin arvoiset suoritukset ja taidokkaat ohjelmat voit nähdä Vihti-Gymin Kevätkimarassa 12.5.12. Lämpimästi tervetuloa katsomaan!


Ystävyysottelu onnistui hyvin!


Ystävyysottelu Vihti-Gym-Esvoli-TLS kisattiin 3.3.2012 Kuoppanummen koulussa. Aurinko paistoi katsomoon ja loi saliin lämpimän keväisen tunnelman.

Kisat olivat hyvän tuulen kisat, niissä ei sijoituksia korostettu, vaan kaikki saivat pienet palkinnot. Tarkoituksena oli harjoitella uusia ohjelmia kisatilanteessa ja saada yksi kisakokemus lisää ennen alkavaa varsinaista kilpailukautta. 

Vihti-Gymin voimistelijoita kisoissa oli Esvolin riveissä ja kisakatselmuksessa esiintyivät Minirytmiset aivan uudella ohjelmallaan sekä Pikku-Opaalit, jotka esittivät osa ensimmäistä kertaa 1 luokan vapaaohjelman kisatilanteessa. Hienosti tytöt suoriutuivat esityksistään!

Kiitos myös Vigorille, joka tauolla esiintyi pirteästi ja energisesti tuoden samalla kisoihin tuulahduksen cheerleadingin maailmasta.

Tuhannet kiitokset yhteistyöstä Esvolille ja TLS:lle, tuomareille ja talkooväelle. Kisat olivat hieno kokemus, joka saa jatkoa ensi syksynä. Turun Liikuntaseura nimittäin kutsui muut seurat vieraakseen kisoihin jo syksyllä:)

Tapahtuman valokuvat löytyvät Kuvagalleriasta.

 

Vihti-Gym, Esvoli  ja Turun Liikuntaseura järjestävät rytmisen voimistelun kilpailut 

 

Rytmisen voimistelun kilpailut järjestetään ensimmäisen kerran Vihdissä. Kyseessä on kutsukilpailu, joka järjestetään  Kuoppanummen koululla, os. Kuoppanummentie 18, 03100 Nummela
lauantaina 3.3.2012 klo 13.00 - 19.00 

Kutsukilpailu perustuu luokkanoususääntöihin ja -sarjoihin soveltaen. Tarkoituksena on tarjota lisäkilpailumahdollisuus luokkakilpailuissa ja harrastekilpailuissa voimisteleville tytöille.

Kilpailun yhteydessä pidetään myös asemanomainen kisakatselmus ilman arveja.

Tilaisuudessa on buffetti, josta voit ostaa suussasulavia herkkuja ja kahvia. Lisäksi voit pyörittää Onnenpyörää voimistelun tukemiseksi.

Katsojat voivat pysäköidä autot vieressä olevan jäähallin parkkipaikalle tai 100 metriä Kuoppanummentietä eteenpäin olevalle urheilukentän parkkipaikalle.

Lämpimästi tervetuloa kannustamaan voimistelijoita upeisiin suorituksiin!

Linkit kilpailujen järjestäjien sivuille:

http://www.esvoli.com/

http://tls.sporttisaitti.com/

 

Kahvakuulalla harjoittelu onnistuu myös lumisateessa pienessä pakkasessa.
Leikkiriehan temppuradalla Peilisalissa.

Liikuntariehassa oli hauskaa!


Sunnuntaiaamuna 12.2.12 Kuoppanummen koululle alkoi kerääntyä lapsiperheitä ulko- ja sisäleikkeihin. Pihalla ulkoiltiin ensin hetki porukalla ja sitten siirryttiin sisälle Peilisaliin, jonne oli rakennettu lasten temppurata. Sitä kierrettiin ohjaajien ja vanhempien johdolla ja pompittiin trampoliinilta patjalle riemusta kiljahdellen.

Väkkärällän Mirkku Toukonen saapui laulattamaan ja leikittämään lapsia ja hyvin lapset mukana leikkivätkin. Miten malttoivatkaan keskittyä niin hienosti, vaikka kiehtova temppurata oli selän takana odottamassa!

Aamupäivällä kokeiltiin myös kahvakuulilla harjoittelua ulkona. Pieni lumisade ei osanottajia haitannut, päinvastoin; pikku pakkasessa oli ilo kokeilla uutta lajia, jota esitteli personal trainer Juha Seppälä. Kahvakuulat liikkuivat sutjakkaasti heiluriliikkeillä ylös ja alas ja välillä niitä lennätettiin hankeen karjaisujen saattelemana. Hiki tuli ja tehokasta oli, sillä seuraavana päivänä palkintona oli mukavasti kipeät lihakset vähän joka puolella. Kahvakuula on oiva väline kaikenikäisille ja kuntoisille, sillä kuulia on eri painoisia. Suunnitteilla onkin tehokurssi syksylle, jotta mahdollisimman moni pääsisi kokeilemaan Vihti-Gymissä tätä tehokasta lajia.

Tapahtumassa oli myös buffetti, johon Korennot-joukkueet valmentajat olivat ahkeroineet mahtavan määrän pullia. Lämmin glögi ja maukkaat laskiaispullat lämmittivät mukavasti ulkoilun ja temppuilun lomassa. Kiitos myös glögin tarjonneelle K-Supermarket Nummelan Lassi Laaksoselle.

Lämmin kiitos osanottajille, Leikkiriehan ideoineelle Cathrine Qvickströmille sekä kaikille talkoolaisille.

Talvinen tapahtumamme oli hyväntuulinen ja onnistunut:)


Anne Kempas

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Vihti-Gym järjestää koko perheen leikki- ja liikuntariehan Kuoppanummen koululla sunnuntaina 12.2.2012 klo 10.00 - 13.00.

Peilisalissa tapahtuu

Tapahtuma alkaa klo 10.00, jolloin Kuoppanummen koulun Peilisalissa on aikuisten Gymstick-näytetunti. Sen ohjaa Kaisu Porthan.

Lasten temppurata rakennetaan Peilisaliin heti aikuisten jumpan perään ja siellä lapset voivat kokeilla temppurataa ja osallistua ohjattuihin leikkeihin klo 11.00 - 13.00. Lapsia laulattaa ja leikittää Väkkärällän Mirkku Toukonen.

Koulun pihalla tapahtuu

klo 11.00 ja 12.30 on miehille omat kahvakuulatreenit Juha Seppälän opastuksella. Päivän aikana voit kysyä Juhalta kuntoiluvinkkejä.

Samaan aikaan klo 10.00 - 13.00 on koulun pihalla ohjattuja leikkejä, hankijumppaa ja hankifutista. Mikäli sää on huono, niin ulkoleikit jäävät vähemmälle.

Perheet voivat myös käydä pulkkamäessä viereisellä urheilukentällä.

Pihalla on myynnissä kuumaa mehua, pipareita ja laskiaispullia.

Tervetuloa talviseen tapahtumaamme, luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja kivoja liikuntaleikkejä!

Tapahtumassa mukana oleville suurkiitos:

  • K-Supermarket Nummela: Lassi Laaksonen
  • Personal trainer Juha Seppälä
  • Mirkku Toukonen, Väkkärällä
  • Vihdin sairaankuljetus

 

 

Impulssi
Fankikarkurit ja Impulssi pronssikuvassa

Impulssi ja Fankikarkurit pronssille Etelä-Suomen alueen SHOW-tapahtumassa

 

Etelä-Suomen alueen SHOW-tapahtuma pidettiin Tikkurilassa Lumo-hallissa 4.2.2012. Tapahtuman järjesti Suomen Voimisteluliitto yhdessä Tikkurilan Naisvoimistelijoiden kanssa. 

Vihti-Gymiltä kilpailuissa oli mukana kolme joukkuetta kahdessa eri sarjassa. Tanssillisessa voimistelussa yli 16 vuotiaiden kilpasarjassa Impulssi saavutti upeasti pronssia ja Illuusio sijoittui hienosti heti perään neljänneksi. Vapaa sarjassa yli 16 vuotiaiden kilpasarjassa puolestaan sijoittuivat Fankikarkurit upeasti pronssille.

Upeat ohjelmat, hienot suoritukset ja mahtavat saavutukset!
Vuosien harjoittelu, sydämen palo ja hyvät koreografiat siivittivät tietä palkintopallille.

Lämpimät onnittelut kaikille joukkueille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 

Haluatko ohjaajaksi?

Liikuntaseura Vihti-Gym ry on aktiivinen liikuntaseura, joka tarjoaa liikuntaelämyksiä kaikenikäisille ihmisille.

Etsimme iloiseen joukkoomme jatkuvasti uusia innokkaita ohjaajia ja apuohjaajia. Aiempaa koulutusta et tarvitse, sillä seuramme kouluttaa kaikki ohjaajansa.

Riittää, että olet iloinen, liikunnallinen ja reipas ja nautit lasten, nuorten tai aikuisten kanssa  työskentelystä.

Apuohjaajana on hyvä aloittaa, jos olet yli 12-vuotias ja haluat opetelle ryhmän ohjaamista. Apuohjaajia tarvitaan lasten ja nuorten ryhmissä; temppukouluissa, satu-, napero-, tenava- ja nuppujumpissa sekä tanssiryhmissä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä itsestäsi lyhyt esittely seuran sähköpostiosoitteeseen vihti-gym@elisanet.fi. Sieltä postisi ohjautuu kunkin ryhmän vastaavalle, joka ottaa sinuun yhteyttä.

Tervetuloa liikuttamaan kanssamme!

________________________________________________________________________________