Tanssillisen voimistelun kilpailu Cup 1 Nummelassa 10.11.2018

Anne Kempas

 

Vihti-Gymin  järjestämissä tanssillisen voimistelun kilpailuissa nähtiin upeita ohjelmia

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja varttuneempiakin naisia. Tanssillinen voimistelu pitää sisällän kiehtovia tarinoita, upeita koreografioita ja kaunista, virtaavaa voimistelua.

Tätä upeaa lajia oli Nummelaan saapunut esittämään 29 joukkuetta ja 339 voimistelijaa. Oli suuri ilo järjestää kisat Vihdissä ja päästä kokemaan esiintymisen riemua ja elämyksiä yhdessä voimistelijoiden kanssa. Katsojia olisi paikalla voinut olla enemmänkin, mutta kyllä satapäinen katsomo hyvin kilpailijoita kannusti!

 

Kiitos talkoolaisille

Paikalla oli voimistelijoiden lisäksi lukuisa joukko valmentajia, huoltajia, vanhempia ja muita kannustusjoukkoja sekä talkooväkeä. Näin isoja tapahtumia ei järjestetä ilman talkooapua, kaikki auttavat käsiparit ovat tarpeen. Monet ovat jo niin rutinoituneita, että asiat sujuivat hyvin ja vauhdilla, suuri kiitos heille!

Vihti-Gymin omat joukkueet onnistuivat upeasti

Vihti-Gymillä oli kisoissa mukana kolme  omaa joukkuetta, joista Impulssi saavutti kultaa huikella "Seireenin kutsu" -ohjelmallaan yli 20 v. sarjassa. Korennot  kilpailivat 12 - 15 -vuotiaiden sarjassa saaden pronssia. He esittivät koskettavan ja kantaaottavan "Murheellinen meri" -ohjelman. Päivän päätteeksi Alegria sai vielä pronssia 16 - 19 -vuotiaiden sarjassa. 

Kilpailuesitysten välissä nähtiin myös muita lajeja, sillä joukkuevoimistelijoista esiintyivät Lilette ja Lilette Flora ja rytmisistä voimistelijoista oli mukana kolme duoa. Cheerleadingista saatiin pieni näytepala Voimalta. 

Kisat avasi Vihti-Gymin puheenjohtaja Anne Kempas ja kisat juonsi tuttuun tapaan Jari Mesimäki.

Paikalla oli buffetti, arpajaiset sekä Putiikki Bran esittelypiste. Katsojat viihtyivät hyvin aulassa erilaisten antimien parissa.


Tuomarointi ja tulokset

Tanssillisen voimistelun kisoissa oli  tällä kertaa 4 sarjaa, joista kolmessa jaettiin pisteet ja mitalit. Näin tehtiin 12 - 15 -vuotiaiden, 16 - 19 -vuotiaiden ja yli 20 v. sarjoissa. 8 - 11 -vuotiaiden sarjassa kolme parasta joukkuetta sai kaikki kultamitalit. 

Kaikki joukkueet saivat tuomareilta kirjallisen palautteen, joka on arvokasta antia valmentajille ja voimistelijoille ohjelmien ja suoritusten kehittämistä varten. Tuomaristossa ahkeroi päivän aikana 10 tuomaria. 

 

Hienot kisat


Päivä oli  vaativa, mutta antoisa. Se piti sisällään elämyksiä, tunteita ja iloisia hetkiä voimistelun parissa. Kisakausi on vasta alussa, joten tsemppiä kauteen kaikille joukkueille!

 

 

Anne Kempas

Kilpailujen johtaja

Impulssi
Alegria
Korennot