Vihti-Gymin 40-vuotisjuhla

Cheerleadereiden onnitteluhuuto Vihti-Gymille
Puheenjohtaja Anne Kempas


Vihti-Gymin 40-vuotisjuhla 20.5.2016


Kevätkausi päättyi juhlavissa merkeissä Vihti-Gymin 40-vuotisjuhlan yhteydessä Luksiassa perjantaina 20.5.2016. Ilta alkoi auditoriossa pidetyn ohjelman merkeissä. Ohjelma oli seuraava:

 

Esitys: Impulssi

Juhlapuhe:  Puheenjohtaja Anne Kempas

Esitys: VGC Victory

Juhlapuhe: Kunniapuheenjohtaja Varpu Joenrinne

Esitys: Korallit

Tervehdykset ja vapaa sana

Esitys: VGC Vivacious

Ansiomerkkien jako

Kevyt illallinen.

 

Anne Kempas toivotti vieraat tervetulleiksi ja piti juhlapuheen, jossa hän kertoi seuran historiasta ja nykypäivästä, seuran tavoitteista ja arvoista, monista saaduista palkinnoista, isoista tapahtumista sekä urheilun sosiaalisesta merkityksestä. Hän kiitti kaikkia seuran jäseniä, ohjaajjia, valmentajia ja talkoolaisia merkittävästä työstä vuosien varrella ja  Vihdin kuntaa salitilojen ja toiminnan mahdollistamisesta. 

Varpu Joenrinteen puhe oli täynnä tarinoita seuran perustamisesta, sen alkuvuosista, menestyksestä ja erilaisista tapahtumista, missä Vihti-Gym on ollut mukana. Hän esitteli sen esityspukujen kavalkadina kertoen jokaiseen pukuun liittyvän tapahtuman ja tarinan. Puhe oli koskettava, hauska ja paljon hienoja muistoja esille tuonut esitys.

Vihdin kunnan tervehdyksen toi kunnanvaltuuston puheenjohtaja Varpu-Leena Malmgren. Hän oli perehtynyt hyvin Vihti-Gymin nykyiseen toimintaan seuran nettisivujen kautta jo etukäteen ja kiitti seuraa monipuolisesta ja alati kehittyvästä toiminnasta.

Paikalla olivat myös kunnanhallituksen pj Tuija Sundberg, liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Raija Ranta-Porkka ja liikuntalautakunnan pj Asko Autelo. He toivat yhdessä Vihdin kunnan lahjan seuralle. 

Luksian auditoriossa pidetty tilaisuus piti sisällään näytepaloja Vihti-Gymin joukkueiden esityksistä. Ilta oli tunnelmallinen, iloinen ja lämminhenkinen ja puheensorina valtasi Luksian Taitosalin, kun vieraat siirtyivät auditoriossa pidetyn tilaisuuden jälkeen nauttimaan Luksian valmistamaa maittavaa kevyttä illallista. 

Juhla oli kertakaikkisen onnistunut 40-vuotisjuhla kauniina kesäiltana:)

Ansiomerkit

 

Vihti-Gymin 40-vuotisjuhlassa jaettiin myös ansiomerkit seuran toiminnassa ansioituneille ohjaajille ja seuratoimijoille seuraavasti:

 

Ansiomerkkien saajat:

 

Suomen Voimisteluliiton seniorimerkki, 25 vuoden ansiokkaasta seuratyöstä:

Raili Sarjokoski

Suomen Voimisteluliiton hopeinen ansiomerkki, joka myönnetään 10 vuoden ansiokkaasta seuran johtotehtävissä toimimisesta sekä liiton alueen tehtävissä toimimisesta:

Anne Kempas

Kultainen ohjaajamerkki timantilla, 25 vuotta:
Viola Ikonen
Virpi Leino
Tuulikki Lindström 

Suomen Voimisteluliiton kultainen ohjaajamerkki, 15 vuotta:

Aulikki Joenrinne
Kristiina Järvinen
Merja Lehtosalo
Satu Rautiala
Taru Salonen   

Suomen Voimisteluliiton hopeinen ohjaajamerkki, joka myönnetään 10 vuoden ansiokkaasta ohjaamisesta:
Katja Hakala
Anne Koponen
Minna Laapas
Elina Lindholm
Anna Rantanen
Jukka Saros
Marjaana Wikman
Pirita Vuorisalo    
 

Kunniapuheenjohtaja Varpu Joenrinne
Impulssi ja joukkueen lapset esiintyivät juhlassa