Joulujuhla

Vihti-Gymin joulujuhla 9.12.2018  Luksian liikuntasalissa.

 

 

On alkanut joulun aika. Pimeää syksyämme valaisevat joulun valot ja mieleemme tulvivat joulun tunnelmat.

Joulun tunnelma syntyy myös yhdessä tekemisen hauskuudesta. Liikuntaseura Vihti-Gym ry järjestää joulujuhlan, joka pidetään sunnuntaina 9.12.2018 Luksiassa, Ojakkalantie 2, Nummela . Näytöksiä on kaksi: klo 13.00 ja 15.30

 

Lippuja voi ostaa Luksiasta ovelta  9.12.2018 klo 9.30 alkaen. HUOM! Vain käteismaksu käy!

 

Pääsylipuilla katetaan tilavuokra ja juhlaa varten tehtävät hankinnat.

Lippujen hinnat

Aikuiset 10 €
Lapset 2 - 12 v. 5 €
Alle 2 v. ilmaiseksi

Lipputuloilla katetaan tilavuokra ja juhlaa varten tehtävät hankinnat.

Jos haluat varmistaa oman paikkasi näytöksessä, käy ostamassa liput etukäteen. Saliin mahtuu vain rajallinen määrä katsojia! Näytöksissä on joitakin eri ryhmiä. Esiintyvien ryhmien vanhemmilla on etusija ostaa lippuja näytöksiin.


Parkkipaikat

Luksiassa on kaksi parkkipaikkaa, Auditorion oven vieressä oleva parkkipaikka sekä Ojakkalantieltä katsottaessa rakennuksen oikealla puolella oleva  iso parkkipaikka. Lisäksi läheisen urheilukentän parkkipaikka on laaja. Huomioithan, että viereisen K-marketin pihaan pysäköiminen on kielletty.

Katsojien sisääntulon edessä oleva Ojakkalantien suuntainen kävelytie on pelastustie. Sille ajaminen, pysäköinti ja pysähtyminen on ehdottomasti kielletty!


Katsojien sisääntulo

Katsojat tulevat sisälle pääovesta, auditorion vierestä.
 

Katsomotilat

Katsomo tyhjennetään harjoituskierroksen päätyttyä. Kilpailujen alkaessa katsomoon pääsee ainoastaan pääsylippua näyttämällä. Esiintyjille on varattu tilaa lattialla voimistelu- ja cheermattojen vieressä.


Buffet ja arpajaiset

Buffet aukeaa klo 10.00 ja on avoinna väliajalla ja näytösten välillä. Voit ostaa suussasulavia herkkuja ja kahvia sekä arpoja voimistelun tukemiseksi.

Ensiapu


Paikalla on ensiapupiste. Ensiapupisteessä hoidetaan vain akuutteja vammoja.

 

Tervetuloa koko perheen voimin katsomaan ja nauttimaan tunnelmasta kanssamme!