Kertomus joulujuhlasta

 

Joulujuhla 9.12.2018

 

Liikuntaseura Vihti-Gymin oma joulunäytös pidettiin sunnuntaina 9.12.2018 Luksiassa, Nummelassa. Juhlassa esiintyjät pääsivät näyttämään syksyn aikana oppimiaan taitoja ja nauttimaan esiintymisen jännityksestä ja riemusta.  Yhteensä lähes 200 voimistelijaa ja urheilijaa esitti parastaan ihastuneelle ja hienosti kannustaneelle yleisölle.

Juhlassa oli kaksi näytöstä, jotta katsojat mahtuisivat paremmin nauttimaan esityksistä. Katsomo oli koko näytöksen ajan aivan täynnä, sillä lähes 700 katsojaa kannusti esiintyjiä. On upeaa, että seuran joulujuhla kerää näin paljon katsojia! Tuoleja oli tuotu myös lattiatasolle ja kaikki pääsivät katsomaan läheistensä esityksiä.

Päivän esitykset edustivat Vihti-Gymin kaikkia lajeja, eli joukkuevoimistelua, cheerleadingia, rytmistä voimistelua, tanssillista voimistelua ja tanssia.

Buffetista vastasi VGC Voima ja arvoista seuran ensi kesänä World Gymnaestradaan osallistuva väki.Talkoolaisia oli saatu joukkueista mukaan kiitettävä määrä, sillä rakentaminen ja purkaminen sujui todella vauhdikkaasti.  Suurkiitos kaikille osallistuneille!

Juhlan yhteydessä palkittiin vuoden cheerleading-valmentajana seuran päävalmentaja Taru Salonen. Tämä syksy on ollut Vihti-Gymin cheerleadingille menestyksekäs, mistä kiitos kuuluu upeille urheilijoille ja heidän valmentajilleen. Tavoitteellinen, sinnikäs ja hyvä harjoittelu sekä peräänantamaton ja omaan näkemykseensä luottava valmennus tuottaa hienoja tuloksia. Taru Salosen valmentamat joukkueet VGC Vivacious ja VGC Voima ovat molemmat olleet mitaleilla tänä syksynä. VGC täytti tänä vuonna 10 vuotta  ja cheerleadingista on tullut vahva osa Vihti-Gymiä. Tässä Tarulla on ollut erittäin vahva rooli vuosien ajan. 

Vuoden cheerleading-ohjaajana Oona Nissi, joka ohjaa cheerleadingin harrasteryhmä Vivantia 7 - 12 -vuotiaille. Oona Nissi on syksyn aikana osoittautunut todella vastuuntuntoiseksi ja kehittyväksi nuoreksi ohjaajaksi, on ollut hienoa saada hänet mukaan tiimiin. 

Vuoden talkoolainen on perinteisesti palkittu aina joulujuhlan yhteydessä ja tällä kertaa palkittiin taitava ja ahkera Korennot-joukkueen joukkueenjohtaja Taru Ek. Hän on jo vuosia ollut seuran tapahtumien talkoissa mukana ja toiminut myös sihteerinä kisoissa. Hänen apuunsa voi aina luottaa!

Joulujuhlassa palkittiin myös syyskaudella erinomaisesti menestyneitä joukkueita. Tanssillisen voimistelun kisoissa saavutetuista pronssimitaleista kukitettiin Alegria ja Korennot ja kultamitalista Impulssi.  Lisäksi kukitettiin Cheermyrskyssä  pronssia  saaneet VGC Virtual ja VGC Voima ja Super Cheer -kisoissa  pronssia saanut  Vivacious. 

Yleisö kannusti esiintyjiä hienosti ja tunnelma oli välillä aivan katossa. Esitykset muodostivat hienon kavalkadin eri-ikäisten esiintyjien taidoista ja esiintymisen riemusta. Todella lämminhenkinen ja iloinen juhla!

Kiitos kaikille juhlassa mukana olleille, nyt on joulun aika:)

 

Anne Kempas