Kertomus joulujuhlasta

Vuoden talkoolainen Ville Kataja. Palkintoa ojentamassa Taru Salonen ja juontamassa Anne Kempas

Joulujuhla 8.12.2019

 

Liikuntaseura Vihti-Gymin oma joulunäytös pidettiin sunnuntaina 8.12.2019 Luksiassa, Nummelassa. Juhlassa esiintyjät pääsivät näyttämään syksyn aikana oppimiaan taitoja ja nauttimaan esiintymisen jännityksestä ja riemusta.  Yhteensä lähes 200 voimistelijaa ja urheilijaa esitti parastaan ihastuneelle ja hienosti kannustaneelle yleisölle.

Juhlassa oli kaksi näytöstä, jotta katsojat mahtuisivat paremmin nauttimaan esityksistä. Katsomo oli koko näytöksen ajan aivan täynnä, sillä lähes 700 katsojaa kannusti esiintyjiä. On upeaa, että seuran joulujuhla kerää näin paljon katsojia! Tuoleja oli tuotu myös lattiatasolle ja kaikki pääsivät katsomaan läheistensä esityksiä.

Päivän esitykset edustivat Vihti-Gymin lähes kaikkia lajeja, eli cheerleadingia, joukkuevoimistelua ja tanssillista voimistelua, vain tanssi puuttui ja sitä päästään ihailemaan sitten Kevätkimarassa. Aikuisten naisten harrasteryhmäkin esiintyi vuosien tauon jälkeen nauttien tanssillisesta voimistelusta. 

Talkoolaisia oli saatu joukkueista mukaan kiitettävä määrä, sillä rakentaminen ja purkaminen sujui todella vauhdikkaasti.  Suurkiitos kaikille osallistuneille!

Juhlan yhteydessä palkittiin vuoden cheerleading-ohjaajana Jemina Viherkanto. Hän ohjaa cheerleadingin harrasteryhmien ääripäitä, eli Cheer Mikroja ja aikuisten Alkuvoimaa. Jemina on aina valmis auttamaan ja hänen hermonsa pitävät tilanteessta kuint ilanteessa, niin kuin juuri näissä joukkueissa täytyykin. Nuoresta iästään huolimatta Jemina on äärettömän vastuullinen ohjaaja, joka tekee työtään suurella sydämellä.

Vuoden talkoolainen on perinteisesti palkittu aina joulujuhlan yhteydessä ja tällä kertaa haluttiin nostaa esille henkilö, joka on mukana monessa roolissa Vihti-Gymissä. Hän on Ville Kataja, joka on aina tapahtumissa auttamassa, roudaamassa ja  rakentamassa. Ville on on jo vuosia toiminut apuvalmentajana eri joukkueissa ja tehnyt sen innolla ja huumorilla. Lisäksi hän itse urheilee cheerleading-joukkue Voimassa. 

Joulujuhlassa palkittiin myös syyskaudella erinomaisesti menestyneitä joukkueita. Tanssillisen voimistelun kisoissa saavutetuista mitaleista kukitettiin Alegria, Impulssi, Korennot ja Säteet. Joukkuevoimistelun puolelta kukitettiin mitalijoukkue Biancat.  Cheerleading-kisoissa saaduista mitaleista puolestaan kukitettiin Viable, Vigor  ja Vivacious ja vielä olisi Voima ansainnut kukat edellisenä päivänä Unelma Cupista saadusta upeasta kultamitalista, mutta he saavat kukat myöhemmin, sillä ne loppuivat jo kesken.

Yleisö kannusti esiintyjiä hienosti ja tunnelma oli välillä aivan katossa. Esitykset muodostivat hienon kavalkadin eri-ikäisten esiintyjien taidoista ja esiintymisen riemusta. Todella lämminhenkinen ja iloinen juhla!

Kiitos kaikille juhlassa mukana olleille, nyt on joulun aika:)

 

Anne Kempas

Perheliikunta
Vivacious

Joulujuhlan kuvat löytyvät Kuvagalleriasta.