Kevätkimara

 

KEVÄÄN JUHLA, KEVÄTKIMARA

 

Tervetuloa Vihti-Gymin upeaan kevätnäytökseen Kevätkimaraan!

Näytökset pidetään Luksiassa, Ojakkalantie 2, 03100 Nummela sunnuntaina 6.5.2018 klo 14.00 ja 16.30

Lippuja voi ostaa Kevätkimaran kenraaliharjoitusten yhteydessä 6.5.2018 klo 10.00 alkaen. HUOM! Vain käteismaksu käy!

 

Pääsylippujen hinnat

Aikuiset 10 €
Lapset 2 - 12 v. 5 €
Alle 2 v. ilmaiseksi

Lipputuloilla katetaan tilavuokra ja juhlaa varten tehtävät hankinnat.

Jos haluat varmistaa oman paikkasi näytöksessä, käy ostamassa liput etukäteen. Saliin mahtuu vain rajallinen määrä katsojia! Ensimmäisessä näytöksessä on joitakin ryhmiä, jotka eivät esiinny toisessa näytöksessä. Näiden ryhmien vanhemmilla on etusija ostaa lippuja 1. näytökseen. Samoin vain 2. näytöksessä esiintyvien vanhemmilla on etusija ostaa lippuja 2. näytökseen.

 

Parkkipaikat

Luksiassa on kaksi parkkipaikkaa, Auditorion oven vieressä oleva parkkipaikka sekä Ojakkalantieltä katsottaessa rakennuksen oikealla puolella oleva  iso parkkipaikka. Lisäksi läheisen urheilukentän parkkipaikka on laaja. Huomioithan, että viereisen K-marketin pihaan pysäköiminen on kielletty!

Ojakkalantien suuntainen kävelytie on pelastustie. Sille ajaminen, pysäköinti ja pysähtyminen on ehdottomasti kielletty!

 

Katsojien sisääntulo

Katsojat tulevat sisälle pääovesta, auditorion vierestä. 
 

Katsomotilat

Katsomo tyhjennetään harjoituskierroksen päätyttyä. Kilpailujen alkaessa katsomoon pääsee ainoastaan pääsylippua näyttämällä. Esiintyjille on varattu tilaa lattialla voimistelumaton vieressä.

 

Buffet ja arpajaiset

Buffet aukeaa klo 10.00 ja on avoinna myös väliajalla ja näytösten välillä. Voit ostaa suussasulavia herkkuja ja kahvia sekä arpoja voimistelun tukemiseksi.

Ensiapu


Paikalla on ensiapupiste. Ensiapupisteessä hoidetaan vain akuutteja vammoja.
 

Valokuvaus

Kaikkien ryhmien esityksistä otetaan valokuvia ja ne julkaistaan seuran nettisivuilla. Kuvia käytetään myös markkinoinnissa ja lehtijutuissa.