Kertomus Kevätkimarasta 2018

VGC 10 vuotta
Ansiomerkkien saajat vasemmalta Mirka Räsänen, Veera Lindholm, Karoliina Koski, Elina Lindholma ja Minna Laapas

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaran kahteen näytökseen 6.5.2018

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaraan Luksiassa Nummelassa 6.5.2018. Juhlassa oli kaksi näytöstä, joissa näytöksiä seurasi yhteensä lähes 800 katsojaa.  Ohjelmia oli harjoiteltu ahkerasti ja samalla taidotkin olivat kehittyneet huimasti. Näytöksessä  nähtiinkin toinen toistaan hienompia esityksiä, joita yleisö eli mukana kannustaen ja innokkaasti taputtaen. Tuntuu siltä, että näytösten ohjelmat vain paranevat vuosi vuodelta, siitä suurkiitos ohjaajille ja valmentajille!

Seuran puheenjohtaja Anne Kempas toivotti katsojat tervetulleiksi ja kertoi Vihti-Gymin hyvästä toimintavuodesta. Seuran toiminta on ollut vilkasta, sillä saleilla liikkuu lähes 900 vihtiläistä viikon jokaisena päivänä. Harrasteliikunnan ryhmien määrä on hyvällä mallilla ja kilpapuolella Vihti-Gym on saavuttanut tällä kaudella upeita tuloksia tanssillisessa voimistelussa, cheerleadingissa ja  joukkuevoimistelussa. Seura on myös toiminut hienosti kasvattajaseurana, kun 3 vihtiläistä nuorta urheilijaa olivat mukana Suomen kultaa voittaneessa cheerleadingin MM-joukkueessa.   

Kevätkimaran aloitti VGC Voima, jonka esitykseen liittyivät mukaan kaikki Vihti-Gymin cheerleaderit. VGC täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja päävalmentaja Taru Salonen onnitteluesityksen näytöksen aluksi.

Esitykset olivat monipuolisia, hauskoja ja koskettavia. Pienet esiintyjät saivat hymyn huulille aitoudellaan ja innostuksellaan, cheerleadingin ryhmät saivat katsojat mukaansa näyttävillä ja vauhdikkailla esityksillään, joissa hurjat heitot jännittivät katsojia. Tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimistelijoiden taidokkaat kilpaohjelmat aiheuttivat ihastusta ja liikutusta katsomossa.

Lämpimän kiitoksen tästä vuodesta haluamme osoittaa etenkin kaikille ahkerille liikkujillemme, jotka ovat täyttäneet salimme nauttien liikunnan riemusta. Heistä palkitsimme ensimmäisessä näytöksessä vuoden jumpparina aktiivisen aikuisliikkujan, joka on käynyt jumpissamme useita kertoja viikossa. Hän on tänä vuonna voimistellut Body & Dancessa, Flowgymnasticsissa, Laviksessa ja RVP:ssa. Hän on kehittynyt uskomattoman nopeasti nimenomaan aikuisten tanssillisessa voimistelussa ja lähtee mukaan ensimmäistä kertaa elämässään Gymnaestrada-tapahtumaan osallistuen Elämän voima –kenttänäytökseen. Vuoden aikuisliikkuja on iloinen, energinen ja voimistelusta innostunut Sinikka Peromaa.

Lähes kaikki Vihti-Gymin valmentajat ovat tälläkin hetkellä seuran omia kasvatteja, jotka sitten ovat kouluttautuneet oman aktiivikilpauransa ohella tai sen jälkeen valmentajiksi. On upeaa, että seurasta löytyy voimistelijoita, jotka haluavat jatkaa voimistelun parissa valmentajina ja tehdä sitä työtä suurella sydämellä. Heistä vuoden voimisteluvalmentajina palkittiin valmentajat, jotka ovat ohjanneet ja valmentaneet seurassa jo vuosikausia sekä joukkuevoimistelua että tanssillista voimistelua. He ovat valmentaneet kolmea eri joukkuetta ja nykyistä valmennusryhmäänsä Alegriaa he ovat valmentaneet jo yli 10 vuotta, joista viime kausina joukkue on pärjännyt loistavasti tanssillisessa voimistelussa. Tällä kaudella palkitsimme toisessa näytöksessä  vuoden valmentajina Alegria-joukkueen valmentajat, upeat Kristiina Järvisen ja Satu Rautialan.

Lisäksi toisessa näytöksessä jaettiin Suomen Voimisteluliiton ansiomerkit ohjaajille. 10-vuotisesta ohjaajan urasta hopeisen ansiomerkin saivat Karoliina Koski, Veera Lindholm, Tiia Manninen ja Mirka Räsänen. 15-vuotisesta ohjaaamisesta kultaisen ansiomerkin saivat Minna Laapas ja Elina Lindholm

Näytöksessä myös kukitettiin kauden aikana mitalisijoille sijoittuneet joukkueet Alegria, Impulssi ja Korennot sekä lopettavat joukkueet Hangouts ja Trediat. 

Lämmin kiitos kaikille Kevätkimaraan osallistuneille esiintyjille, ohjaajille, katsojille ja talkoolaiselle, joita ilman tällaista tapahtumaa ei olisi mahdollista toteuttaa!

Kesällä jumpataan 6.6.2018  alkaen kesäjumpassa keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30 Väinämöisen kentän nurmikolla Nummelassa. Seuraava kausi alkaa 3.9.2018.Tulevasta kaudesta löytyy lisää tietoa kesän mittaan seuran nettisivuilta www.vihti-gym.fi sekä paikallislehdistä.

 

Oikein aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!

 

Anne Kempas

puheenjohtaja

Vuoden aikuisliikkuja Sinikka Peromaa
Vuoden voimisteluvalmentajat Kristiina Järvinen ja Satu Rautiala