Kertomus Kevätkimarasta 2019

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaran kahteen näytökseen 5.5.2019!

 

Vihti-Gymin kausi huipentui Kevätkimaraan Luksiassa Nummelassa 5.5.2019. Juhlassa oli kaksi näytöstä, joissa näytöksiä seurasi yhteensä 700 katsojaa. Ohjelmien kirjo oli mahtava pienten lasten hellyttävistä esityksistä aina näyttäviin cheerleading-pyramideihin ja heittoihin. Tälläkin kertaa näimme monta hienoa ja tunteisiin vetoavaa tarinaa. Iso kiitos ohjaajille ja valmentajille, jotka olivat ideoineet upeat ohjelmat Kevätkimaraan!

Seuran puheenjohtaja Anne Kempas toivotti katsojat tervetulleiksi ja kertoi Vihti-Gymin hyvästä toimintavuodesta. Seuran toiminta on ollut vilkasta, sillä saleilla liikkuu lähes 800 vihtiläistä viikon jokaisena päivänä. Harrasteliikunnan ryhmien määrä on hyvällä mallilla ja kilpapuolella Vihti-Gym on saavuttanut tällä kaudella upeita tuloksia tanssillisessa voimistelussa, cheerleadingissa ja  joukkuevoimistelussa. Seura on myös toiminut hienosti kasvattajaseurana, kun 3 vihtiläistä nuorta urheilijaa olivat mukana Suomen kultaa voittaneessa cheerleadingin MM-joukkueessa.   

Lämmin kiitos tästä vuodesta kaikille ahkerille liikkujille, jotka ovat täyttäneet salit nauttien liikunnan riemusta. Heistä palkittiin ensimmäisessä näytöksessä aktiivinen aikuisliikkuja, joka on käynyt ryhmissä useita kertoja viikossa. Hän on tänä vuonna voimistellut Kiinteytysjumpassa, Flowgymnasticsissa, Laviksessa, Zumbassa ja RVP:ssa.  Vuoden aikuisliikkuja on iloinen ja aktiivinen  Jaana Kainulainen.

Vihti-Gymissä on vuosia tehty ansiokasta työtä niin joukkuevoimistelun kuin tanssillisen voimistelunkin parissa. Joukkueita on ollut useita kymmeniä vuosien saatossa ja aina välillä näistä joukkueista on kasvanut seuralle uusia valmentajia. Lähes kaikki Vihti-Gymin valmentajat ovat tälläkin hetkellä seuran omia kasvatteja, jotka sitten ovat kouluttautuneet oman aktiivikilpauransa ohella tai sen jälkeen valmentajiksi. On upeaa, että seurasta löytyy voimistelijoita, jotka haluavat jatkaa voimistelun parissa valmentajina ja tehdä sitä työtä suurella sydämellä. Kevätkimarassa palkittiin pitkän linjan valmentaja Anna Rantanen, joka on ohjannut ja valmentanut seurassa jo vuosia sekä joukkuevoimistelua että tanssillista voimistelua. Valmentamisen ohella hän on myös toiminut tuomarina molemmissa lajeissa kilpailuissa. Tällä hetkellä hän valmentaa Korennot-joukkuetta, joka on viime kausina pärjännyt loistavasti tanssillisessa voimistelussa.

Vihti-Gymillä on ansiokkaita ohjaajia ja valmentajia, jotka ovat jo vuosia toimineet seuran parissa. Kahdelle heistä tuli tasavuodet täyteen ja heidät palkittiin Voimisteluliiton kunniamerkein. Kultaisen ohjaajamerkin, joka luovutetaan 15 ohjaajavuodesta sai Jukka Saros ja hopeisen ohjaajamerkin 10 vuodesta puolestaan sai Hanna Sievinen. On upeaa saada pitää heidät ohjaajina seurassa jatkossakin:)

Näytöksissä myös kukitettiin kauden aikana mitalisijoille sijoittuneet joukkueet Korennot ja Biancat. Myös Alegria on ollut mitalisijoilla, mutta he olivat tällä kerta estyneitä esiintymään Kevätkimarassa. 

Lämmin kiitos kaikille Kevätkimaraan osallistuneille esiintyjille, ohjaajille, katsojille ja talkoolaiselle, joita ilman tällaista tapahtumaa ei olisi mahdollista toteuttaa!

Kesällä jumpataan 5.6.2019  alkaen kesäjumpassa keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30 Väinämöisen kentän nurmikolla Nummelassa. Seuraava kausi alkaa 2.9.2019. Tulevasta kaudesta löytyy lisää tietoa kesän mittaan seuran nettisivuilta www.vihti-gym.fi sekä paikallislehdistä.

Oikein aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!

 

Anne Kempas

puheenjohtaja, jo 10 vuotta

Vuoden valmentaja Anna Rantanen.
Kukittajana Asta Pesonen.
Kuvat Emma Pirttimäki.
Vuoden aikuisliikkuja Jaana Kainulainen ja Anne Kempas.
Virpi Leino ja Jukka Saros