Johtokunta

Seuran organisaatio 

Seuran ylin päättävä elin on johtokunta. Johtokunta kokoontuu kuukausittain päättämään seuran asioista. Johtokunnassa päätetyistä ja keskustelluista tärkeistä asioista tiedotetaan ohjaajia.

Johtokunta 1.9.2020 alkaen

Roosa Järventausta
Puheenjohtaja, viestintä & markkinointi, nettisivut

 

Sähköpostiosoite: jarventausta.roosa@gmail.com

Roosa on 22 -vuotias entinen joukkuevoimistelija. Hän on toiminut ohjaajana ja apuohjaajana seurassa vuodesta 2011 alkaen. Ohjaajavuosiin on mahtunut niin voimistelun harrasteryhmiä kuin valmennusryhmiä. Tällä hetkellä hän valmentaa Lilette ja Biancat joukkueita.

Kristiina Järvinen: Lasten ja nuorten  harrastevastaava, joukkuevoimistelun ja tanssillisen voimistelun valmennusvastaava, tähtiseuravastaava yhdessä Elina Lindholmin kanssa

Sähköpostiosoite: krisse.jarvinen@gmail.com

Kristiina on ollut seuran jäsenenä 30 vuotta, aikuinen-lapsi-ryhmistä aloittaen lasten satujumppien kautta aina joukkuevoimistelun kilparyhmään asti. Aktiiviura JV-voimistelijana päättyi 2000-luvun alussa, ja muutaman vuoden päästä oma voimistelu-ura jatkui Impulssissa samalla kun joukkue perustettiin. Ohjaajana Kristiina on toiminut v. 1998 alkaen ensin lasten harrastejumpissa ja myöhemmin JV-valmentajana (2003-2016). Tanssillinen voimistelu tempasi matkaansa toden teolla ja Kristiinan valmennusjoukkue Alegria voimistelee nyt kolmatta kauttaan tanssillisen voimistelun puolella (2016->). Kristiina on myös tanssillisen voimistelun tuomari. Vihti-Gymin johtokunnassa Kristiina toimi monta kautta 2000-luvun alkupuolella vastuualueenaan nuorisotoimikunta. Nyt kaudella 2018-2019 Kristiina tekee paluun johtokuntaan.

 

Kristiina on ammatiltaan Ensihoitaja/sairaanhoitaja AMK ja työskentelee akuuttihoitotyössä HUS-toimialueella. Hoitotyön ja osaamisen kehittäminen kiinnostaa ja tuo tarvittavaa vastapainoa hektiseen kolmivuorotyöhön.

 

Kristiinan tavoittaa parhaiten sähköpostilla Krisse.jarvinen@gmail.com.

 

 

Essi Männikkö
Cheerleading-vastaava

Sähköpostiosoite: essi.vihtigym@gmail.com


Essi on avannut ensi kertaa jumppasalin oven Vihti Gymin äiti-lapsi -jumpassa vuonna 1985, tuolloin lapsijumpparina. Lähes koko perheen hurmannut cheerleading-harrastus alkoi perheen vanhimman tytön innostuksesta ja nyt lajin parista löytyy perheen molemmat tytöt ja Voima -joukkueesta myös Essi itse sekä miehensä. Ohjaushommia Essi tekee  cheerleadereiden kanssa. Vihti-Gymin johtokunnassa Essi aloitti kaudella 2017 - 2018.
 

Anna-Maria Niinistö-Räsänen
Talousvastaava, kirjanpito ja budjetti, seuran sähköpostin pääkäyttäjä, valmennuspuolen talousasiat, tietosuojavastaava ja kokoussihteeri 

Sähköpostiosoite: anna.niinistorasanen@gmail.com

Anna on aloittanut seuratoimintansa toimikunnassa vastaamalla kilpailevien ryhmien taloudesta. Nykyään hän hoitaa erilaisia talouteen liittyviä projektitehtäviä.  Anna on harrastanut jumppaamista Vihti-Gymissä epäsäännöllisen säännöllisesti vuodesta 1998. Voimistelu eri muodoissaan on tullut tutuksi myös nuorimman sisaren usean vuoden voimisteluharrastuksen myötä.

 

Johanna Suominen
Jojo-vastaava, talkootyöt ja jäsenreksteri 

Sähköpostiosoite: lettitehdas@gmail.com

Johanna on tullut mukaan seuran talkootoimintaan omien lastensa voimisteluharrastuksen kautta. Yksi tyttäristä voimistelee Korennoissa, yksi Biancoissa ja kolmas voimistelun harrasteryhmissä. Siviilissä Johanna toimii hiusalan yrittäjänä ja vapaa-aika kuluu perheen ja lasten harrastusten parissa

Sue Haaksi   
Avaimet, jäsenkortit ja turvallisuus

Sanna Ruokonen   
Cheerleading lajivastaava ja kunnan anomukset

 

Olen tullut mukaan seuran toimintaan tyttöjeni kautta v. 2015 kun he aloittivat cheerleading harrastuksen mikroissa. Itse olen aloittanut cheerleadingin Voiman riveissä 2017. Olen valmentanut cheerleading harrastejoukkuetta muutaman vuoden ja nyt syksyllä siirtynyt Viablen valmennusporukkaan. Johtokunnassa aloitin syksyllä 2020 ja toimin nykyään myös Cheerleadingin lajivastaavana.

Elina Lindholm 
Salivuorot ja koulujen yhteyshenkilö, tähtiseuravastaava yhdessä Kristiinä Järvisen kanssa

 

Olen aloittanut Vihti-Gymissä nuorena diskotanssiryhmässä. Siitä jatkoin harrastamaan kilpa-aerobicciä viiden vuoden ajan, jonka jälkeen siirryin valmentamaan nuoria aerobiccaajia. Olen ohjannut myös aikuisten jumpparyhmiä vuodesta 2005. 

Työskentelen Nummelassa fysioterapeuttina ja nyt uutena jäsenenä johtokunnassa.