Johtokunta

Seuran organisaatio 

Seuran ylin päättävä elin on johtokunta. Johtokunta kokoontuu kuukausittain päättämään seuran asioista. Johtokunnassa päätetyistä ja keskustelluista tärkeistä asioista tiedotetaan ohjaajia.

Johtokunta 1.9.2019 alkaen

Anne Kempas   
Puheenjohtaja,  salivuorot, koulujen yhteyshenkilö, viestintä ja nettisivut 

Sähköpostiosoite:
kempas.anne@gmail.com                                                                                              

Anne aloitti seurassa Varpu Joenrinteen ensimmäisessä ryhmässä v.1976.
Monen Helsingissä asutun vuoden jälkeen hän muutti perheineen takaisin Nummelaan, jolloin  palasi vanhemman tyttärensä voimistelun myötä
takaisin kasvattiseuraansa. Molemmat tyttäret ovat myös kilpailleet joukikuevoimistelussa. Johtokuntaan Anne tuli v. 2007 ja seuran puheenjohtajaksi
hänet valittiin v. 2009. Anne harrastaa itse aktiivisesti erilaisia jumppia. 
 

Virpi Leino
Talousvastaava, kirjanpito ja budjetti, seuran sähköpostin ja jäsenrekisterin hoitaminen, valmennuspuolen talousasiat, tietosuojavastaava.

Sähköpostiosoite: vjleino@msn.com sekä vihti-gym@elisanet.fi

Virpi toimii seuramme talouden parissa. Virpi on ollut aktiivinen kilpa-urheilija ja valmentaja koripallossa. Voimistelun hän aloitti seuramme äiti-lapsiryhmässä, jonka jälkeen hän on ohjannut naisten kuntojumppaa ja useita muita jumppia yli 20 vuotta. Johtokunnassa Virpi on ollut myös yli 20 vuotta ja tästä upeasta panoksestaan seuran hyväksi hänet palkittiin v. 2011 Suomen Voimisteluliiton kultaisella ansiomerkillä.

Aulikki Joenrinne
Varapuheenjohtaja, aikuisten liikunnan vastaava, perheliikunnan vastaava, ohjaaja

Sähköpostiosoite: aulikki.joenrinne@gmail.com

Aulikki on Vihti-Gymin kasvatteja, joka siviilissä toimii lukion äidinkielen opettajana ja harrastuksenaan ohjaa Vihti-Gymin ryhmiä. Aulikki on ollut seuran jäsen koko ikänsä ja toiminut niin ohjaajana, valmentajana kuin koreografina yli viisitoista vuotta.

Kristiina Järvinen: Joukkuevoimistelun ja tanssillisen voimistelun valmennusvastaava

Sähköpostiosoite: krisse.jarvinen@gmail.com

Kristiina on ollut seuran jäsenenä 30 vuotta, aikuinen-lapsi-ryhmistä aloittaen lasten satujumppien kautta aina joukkuevoimistelun kilparyhmään asti. Aktiiviura JV-voimistelijana päättyi 2000-luvun alussa, ja muutaman vuoden päästä oma voimistelu-ura jatkui Impulssissa samalla kun joukkue perustettiin. Ohjaajana Kristiina on toiminut v. 1998 alkaen ensin lasten harrastejumpissa ja myöhemmin JV-valmentajana (2003-2016). Tanssillinen voimistelu tempasi matkaansa toden teolla ja Kristiinan valmennusjoukkue Alegria voimistelee nyt kolmatta kauttaan tanssillisen voimistelun puolella (2016->). Kristiina on myös tanssillisen voimistelun tuomari. Vihti-Gymin johtokunnassa Kristiina toimi monta kautta 2000-luvun alkupuolella vastuualueenaan nuorisotoimikunta. Nyt kaudella 2018-2019 Kristiina tekee paluun johtokuntaan.

 

Kristiina on ammatiltaan Ensihoitaja/sairaanhoitaja AMK ja työskentelee akuuttihoitotyössä HUS-toimialueella. Hoitotyön ja osaamisen kehittäminen kiinnostaa ja tuo tarvittavaa vastapainoa hektiseen kolmivuorotyöhön.

 

Kristiinan tavoittaa parhaiten sähköpostilla Krisse.jarvinen@gmail.com.

 

 

Roosa Järventausta: Voimistelun alle 12-vuotiaiden vastaava.  Vastuualueena myös joukkuevoimistelu

Sähköpostiosoite: jarventausta.roosa@gmail.com

Roosa on 20-vuotias entinen joukkuevoimistelija. Hän on toiminut ohjaajana ja apuohjaajana seurassa vuodesta 2011 alkaen. Ohjaajavuosiin on mahtunut niin voimistelun harrasteryhmiä kuin valmennusryhmiä. Tällä hetkellä hän valmentaa Lilette -joukkuetta.

Taru Salonen, cheerleadingin päävalmentaja ja  cheerleadingin vastaava

Sähköpostiosoite: taru.salonen@gmail.com

 

Essi Männikkö
Cheerleading-vastaava

Sähköpostiosoite: essi.tukkimies@gmail.com


Essi on avannut ensi kertaa jumppasalin oven Vihti Gymin äiti-lapsi -jumpassa vuonna 1985, tuolloin lapsijumpparina. Lähes koko perheen hurmannut cheerleading-harrastus alkoi perheen vanhimman tytön innostuksesta ja nyt lajin parista löytyy perheen molemmat tytöt ja Voima -joukkueesta myös Essi itse sekä miehensä. Ohjaushommia Essi tekee  cheerleadereiden kanssa. Vihti-Gymin johtokunnassa Essi aloitti kaudella 2017 - 2018.
 

Anna-Maria Niinistö-Räsänen
Projektitehtävät, kokoussihteeri

Sähköpostiosoite: anna.niinistorasanen@gmail.com

Ansku on aloittanut seuratoimintansa toimikunnassa vastaamalla kilpailevien ryhmien taloudesta. Nykyään hän hoitaa erilaisia talouteen liittyviä projektitehtäviä.  Ansku on harrastanut jumppaamista Vihti-Gymissä epäsäännöllisen säännöllisesti vuodesta 1998. Voimistelu eri muodoissaan on tullut tutuksi myös nuorimman sisaren usean vuoden voimisteluharrastuksen myötä.

Katja Hakala
Tähtiseuravastaava ja turvallisuusasiat

Sähköpostiosoite: katjuska_3@hotmail.com

Katja aloitti ohjaamisen seurassa syksyllä 2005. Katja on kouluttautunut hierojaksi ja lähihoitajaksi. Nykyään hän vaikuttaa seurassa etänä, sillä hän on muuttanut perheineen Turkuun, jossa harrastaa cheerleadingia.  

 

Johanna Suominen
Jojo-vastaava, avainasiat ja jäsenkortit, talkootyöt

Sähköpostiosoite: lettitehdas@gmail.com

Johanna on tullut mukaan seuran talkootoimintaan omien lastensa voimisteluharrastuksen kautta. Yksi tyttäristä voimistelee Korennoissa, yksi Biancoissa ja kolmas voimistelun harrasteryhmissä. Siviilissä Johanna toimii hiusalan yrittäjänä ja vapaa-aika kuluu perheen ja lasten harrastusten parissa