Aikuisten tuntien ohjaajat

Aikuisten tuntien ohjaajat

Aulikki Joenrinne
Tanssillinen voimistelu, Perheliikunta 2 - 3  v. 

Olen ollut seuran jäsen pikkuvauvasta saakka ja ehtinytkin olla seuran toiminnassa mukana monessa: jumpparina, kilpavoimistelijana, lasten, nuorten ja aikuisten ohjaajana, valmentajana, koreografina sekä johtokunnan jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Viimeiset vuodet olen keskittynyt aikuisten tuntien ohjaamiseen ja vetänyt kiinteytysaerobiccia, stepaerobiccia ja Gymstick-tunteja sekä perheliikuntaa. 


Varpu Joenrinne
Monitoiminainen

Muutin vuonna 1974 Pyhäjärveltä Vihtiin Nummelaan opettajaksi. Sain oppilaani innostumaan jumppaamisesta. Tämä oli sysäys siihen, että vuonna 1976 perustin Vihdin Naisvoimistelijat
ry:n innokkaan naisjoukon kannustamana. Itselläni on kilpaurheilutausta. Päätin lopettaa metsissä rämpimisen ja keskittyä massojen liikuttamiseen. Seuratyössä olen toiminut puheenjohtajana useita vuosia kahteen otteeseen ja tehnyt kaikkea mahdollista. Tunnen suurta ylpeyttä ja tyytyväisyyttä, kun tällä hetkellä seura toimii vireästi ja ammattimaisesti nuorten innokkaiden vetäjien voimin. Olen myös onnellinen siitä, että moni entisistä oppilaistani jatkaa liikunnan parissa ja toimii ohjaajana seurassa.  Itse ohjaan laajalla kirjolla perheliikunnasta naisten kuntojumppaan sekä toimin juoksutyttönä, kun apuani tarvitaan.


Merja Lehtosalo
Hydrobic

Toimin tällä kaudella ohjaajana HydroBicissä sekä kuntojumpan ohjaustiimissä. Jumpan maailmaan tutustuin jo pienenä tyttönä, mutta ryhmien ohjaamisen aloitin kuntohoitaja-opintojeni myötä. Ohjausvuosia Vihti-Gymissä on kerääntynyt lähes 20 ja niiden aikana olen vetänyt erilaisia aikuisten ryhmiä (kuntojumppa, kuntotrimmi, hydrobic, jumppastartti, chiball, syvälihasjumppa) sekä joitakin lasten ryhmiä (vauvavoikka ja aikuinen-lapsijumppa). Ammatiltani olen neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti ja urheiluhieroja.

HydroBiciä olen ohjannut reilut 17 vuotta. Vedessä liikkuminen on tullut minulle tutuksi ajalta, jolloin harrastin kilpauintia. Tunneillani haluan jakaa hyvää oloa ja liikkumisen iloa. Hiki pintaa hymyssä suin ... myös vedessä!

 


Elina Lindholm
Syvälihasjumppa, Kiinteytysjumppa  ja Perheliikunta 4 - 5 v.

Olen fysioterapeutti Nummelasta ja kaikki liikunta on kivaa!  Vihti-Gymissä olen aloittanut nuorena diskotanssiryhmässä. Siitä jatkoin harrastamaan kilpa-aerobicciä viiden vuoden ajan, jonka jälkeen siirryin valmentamaan nuoria aerobiccaajia. Olen ohjannut myös aikuisten jumpparyhmiä Vihti-Gymissä, mm. Step-aerobicciä ja Gymstickiä. Tällä hetkellä ohjaan Syvälihasjumppaa, Kiinteytysjumppaa sekä Perheliikuntaa 4 - 5 v. yhdessä tyttäreni kanssa. 

 

Tuulikki Lindström
Ikivireät

Eläkkeellä oleva VO, kouluttaja, ohjaaja. Lasten, nuorten ja aikuisten ohjaajana, kouluttajana ja koulutussuunnittelijana olen ollut yli 40 vuotta. Juuret  naisvoimistelussa, joka on ollut erinomainen pohja kaiken uuden oppimiselle. Lisäopintoja mm. gerontologiasta ja liikuntalääketieteestä. Monipuolinen tuntemus mm. sydänliikunnasta ja toimintakyvyn muutoksista ikääntyvien liikunnassa . ”Jumpan pitää olla iloista, innostavaa ja olosuhteet huomioon ottavaa, jota musiikki mukavasti tehostaa!” Vihti Gymissä aloitin aikoinaan  1980-luvulla mm. äiti-lapsijumpat, ohjasin kuntojumppia, Hydrobiciä, Kiintonaista, Kuntotrimmiä ym.  Nyt ohjaan Ikivireiden tuoli- ja kuntojumppaa, jossa ikäjakauma on 50-89 v. Olen myös oman seurani Kilta-emännistössä mukana.  Lisäksi olen kouluttajana  Voimisteluliitossa ja  useissa eri kehittämis- ja luottamusryhmissä. Edelleen olen Voimisteluliiton harrastevoimistelutyöryhmän jäsen ja kiltatyöryhmän pj. Voimisteluliiton edustajana Ikiliike-ohjausryhmässä ja  Ikäihmisten kansallisen toimenpideohjelman ohjausryhmässä. Oman ikääntymisen myötä  kiinnostus on painottunut ikääntyvien terveysliikunnan kehittämistyöhön.   Olen myös Senioritanssiliiton, senioritanssin ja istumatanssin dipl.kouluttaja.  Oma innostus ja tietotaito päivittyy jatkuvalla kouluttautumisella:  ”vierivä kivi ei sammaloidu”!

 

Maarit Linnatsalo

Kiinteytysjumppa ja Äijätreeni

Olen ohjannut monenlaista liikuntaa jo pitkään: olen ohjannut sekä aikuisia että lapsia, tehnyt personal trainerin töitä ja ollut myös koulussa liikunnanopettajana. Omiin harrastuksiini kuuluu painonnosto, jota olen harrastanyt 15 vuotta, ja lisäksi olen urheillut kolme vuotta aikuisten cheerleading-ryhmä Voimassa. 
 

Nina Mujunen
Lavis

Aloitin Vihti-Gymin jumpissa asiakkaana muutettuani Helsingistä tänne "maalle" joskus 90-luvulla.
Vuonna 2013 päätin lähteä kouluttautumaan alalle ja ottaa askeleen ryhmäliikunnan ohjaamisen maailmaan - enkä ole päätöstäni hetkeäkään katunut!

Tanssilliset lajit ovat lähimpinä omaa sydäntäni. Tällä kaudella ohjaan suuren suosion saavuttanutta Lavis-lavatanssijumppaa sekä olen osana Ikivireiden ohjaajakaartia. Tunneillani on rento meininki ja mukaan on helppo tulla. Pyrin jakamaan positiivista energiaa ja hyvää mieltä. Heittäydy sinäkin musiikin vietäväksi!

 

Johanna Määttä
Lihaskuntojumppa, Lasten tanssi 4 - 5  v. , Showtanssi 6 -8 v. ja yli 12 v.

 

Leena Packalén
Ikivireät

 

Hanna Sievinen
Zumba 

Ohjaan tällä kaudella Zumbaa Nummelassa.  Lapsesta asti liikunta on ollut kaikilla tavoin suuri intohimoni ja iloni. Sitä tunnetta haluan välittää muille. Vihdoin ja viimein keväällä 2008 kouluttauduin LesMillssin Body Pump- ohjaajaksi, mistä kaikki sitten alkoi. Eli kokemusta kaikenlaisesta liikunnasta löytyy vuosien varrelta. Tarkoitukseni on kouluttautua säännöllisesti. Parasta liikunnassa on itsensä voittaminen ja siitä syntyvä hyvä olo:) Liikunnan iloa, ainakin sata kiloa!

  

Hanna Villa
Jooga

RYT200-joogaohjaaja