Perheliikunnan ohjaajat

Aulikki Joenrinne
Tanssillinen voimistelu, Perheliikunta 2 - 3 v.

Olen ollut seuran jäsen pikkuvauvasta saakka ja ehtinytkin olla seuran toiminnassa mukana monessa: jumpparina, kilpavoimistelijana, lasten, nuorten ja aikuisten ohjaajana, valmentajana, koreografina sekä johtokunnan jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Viimeiset vuodet olen keskittynyt aikuisten tuntien ohjaamiseen ja vetänyt kiinteytysaerobiccia, stepaerobiccia ja Gymstick-tunteja sekä perheliikuntaa.

 

 
Minna Laapas

Olen neljän lapsen äiti. Pienestä asti olen käynyt kaikenlaisissa seuran jumpissa. 14-vuotiaana kuvioihin tuli kilpa-aerobic, jonka parissa viihdyin monta vuotta kilpailemassa ja kymmenisen vuotta valmentajana. Perheliikunnan pariin tulin esikoisen ollessa 1-vuotias ja sillä tiellä olemme. Nyt on viides kausi menossa ja ohjaan 2 - 3 ja 4 - 5 -vuotiaiden ryhmiä.

 

Elina Lindholm

Olen fysioterapeutti Nummelasta ja kaikki liikunta on kivaa! Ohjaan  perheliikunnan 4 - 5 -vuotiaiden ryhmää tyttäreni kanssa. Vihti-Gymissä olen aloittanut nuorena diskotanssiryhmässä. Siitä jatkoin harrastamaan kilpa-aerobicciä viiden vuoden ajan, jonka jälkeen siirryin valmentamaan nuoria aerobiccaajia. Olen ohjannut myös aikuisten jumpparyhmiä Vihti-Gymissä, mm. step-aerobicciä ja Gymstickiä. Tällä hetkellä ohjaan myös syvälihasjumppaa.