Valmentajat

 

Kristiina Järvinen TANSSILLINEN VOIMISTELU
Alegria 2000 - 2002

Kristiina on ollut seuran jäsenenä 30 vuotta, aikuinen-lapsi-ryhmistä aloittaen lasten satujumppien kautta aina joukkuevoimistelun kilparyhmään asti. Aktiiviura JV-voimistelijana päättyi 2000-luvun alussa, ja muutaman vuoden päästä oma voimistelu-ura jatkui Impulssissa samalla kun joukkue perustettiin. Ohjaajana Kristiina on toiminut v. 1998 alkaen ensin lasten harrastejumpissa ja myöhemmin JV-valmentajana (2003-2016). Tanssillinen voimistelu tempasi matkaansa toden teolla ja Kristiinan valmennusjoukkue Alegria voimistelee nyt kolmatta kauttaan tanssillisen voimistelun puolella (2016->). Kristiina on myös tanssillisen voimistelun tuomari. Vihti-Gymin johtokunnassa Kristiina toimi monta kautta 2000-luvun alkupuolella vastuualueenaan nuorisotoimikunta. Kaudella  2018-2019 Kristiina teki  paluun johtokuntaan ja toimii voimistelun valmennusvastaavana.

 

Kristiina on ammatiltaan Ensihoitaja/sairaanhoitaja AMK ja työskentelee akuuttihoitotyössä HUS-toimialueella. Hoitotyön ja osaamisen kehittäminen kiinnostaa ja tuo tarvittavaa vastapainoa hektiseen kolmivuorotyöhön.

 

Kristiinan tavoittaa parhaiten sähköpostilla Krisse.jarvinen@gmail.com.

 

 

 

 

 

Anna Rantanen TANSSILLINEN VOIMISTELU
Korennot 2005 - 2006

Aloitin voimistelun 2-vuotiaana Tampereella satubaletissa. Neljävuotiaana muutettuamme Nummelaan liityin Vihdin naisvoimistelijoihin ja jumppasin satu- ja tyttöjumpissa ja lopulta aloitin joukkuevoimistelun. Ohjausura alkoi Hämäläisen Helin apuohjaajana, josta siirryin satu- ja tyttöjumppien ohjaajaksi. 90-luvun loppupuolella aloitin joukkuevoimisteluvalmennuksen 8-10 -vuotiaiden tyttöjen kanssa. Samaan aikaan toimin Vihti-Gymin nuorisotoimikunnan puheenjohtajana, kilpailuvaliokunnassa sekä johtokunnassa. Lukion jälkeen olin saanut hetkeksi aikaa "yliannostuksen" voimistelusta ja muutinkin muualle opiskelemaan ja töihin. Omien lasten myötä palasin seuraan muutama vuosi sitten, ja kappas, nyt huomaan valmentavani Korentoja ja harrastavani itse tanssillista voimistelua Impulssissa.  Edelleen intoa täynnä ja treeneihin on kiva mennä. Sekä Korennot että Impulssi toimivat henkireikänäni ja vastapainona raskaaseen työhön.


 

 

 

Helen Haapala JOUKKUEVOIMISTELU
Lilette 2009 - 2010


Olen voimistellut 6-vuotiaasta asti Vihti-Gymissä;  aluksi harrasteryhmissä ja 5 vuotta Kookokset/Coco-joukkueessa. Olen toiminut apuohjaajana ja ohjaajana rytmisen voimistelun harrastepuolella ja ohjannut 3 - 4 vuotiaiden Satuvoimistelua sekä 5 - 6 -vuotiaiden Minivoimistelua yhdessä kahden muun ohjaajan kanssa.

Roosa Järventausta JOUKKUEVOIMISTELU
Lilette  2009 - 2010 ja Biancat 2007 - 2008

 
Olen 20-vuotias entinen joukkuevoimistelija. Oman voimistelu-urani aloitin vuonna 2005 Kookokset/Coco-joukkueessa. Olen toiminut ohjaajana ja apuohjaajana seurassa vuodesta 2011 alkaen. Ohjaaja vuosiini on mahtunut niin harrasteryhmiä kuin valmennusryhmiä. Tällä hetkellä toimin vastuuvalmentajana Lilette ja Biancat joukkueille. 

Cheerleading

Taru Salonen 
VGC Viable,  Vivacious ja Voima

Cheerleadingin päävalmentaja sekä johtokunnan jäsen. Kouluttautunut lajivalmentajaksi Suomen Cheerleadingliiton vaatimin koulutuksin sekä tuomariksi. Paluumuuttaja, joka 10 vuoden tauon jälkeen palasi seuraan aloittamaan cheerleading-toiminnan vuonna 2008.